Prostytucja. Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Sex & Erotyka » Prostytucja.

Prostytucja.
Autor Wiadomość

julusia 
User

Imię: Julita

Wysłany: 2008-10-17, 21:08   Prostytucja.

Co myślicie, o takim zarabianiu? (podobno żadna praca nie chańbi ;) )

Cranberry 
Mega wymiatacz

Wysłany: 2008-10-17, 21:11   

No ale bez przesady.. O_o
jakieś zasady moralne trzeba by mieć , nie?

Lena 
Pogromca postów
<3

Imię: Mieczysława

Wysłany: 2008-10-17, 21:12   

Ja bym nie mogła tego robić, ale dokładnie żadna praca nie hańbi. Praca jak praca.
Nie potrafiłabym tego robić, ale jeżeli są osoby które DOBROWOLNIE to robią to prosze bardzo.

laven 
Pogromca postów

Wysłany: 2008-10-17, 21:15   

W tym wypadku, to powiedzenie mi nie pasuje kompletnie. Nigdy w życiu nie stoczyłabym się tak bardzo. Jak się babom podoba, to proszę bardzo. (Co innego zmuszanie do prostytucji). Ale najbardziej to mi żal facetów korzystających z ich usług. Żenujące.

julusia 
User

Wysłany: 2008-10-17, 21:24   

laven napisał/a:
W tym wypadku, to powiedzenie mi nie pasuje kompletnie. Nigdy w życiu nie stoczyłabym się tak bardzo. Jak się babom podoba, to proszę bardzo. (Co innego zmuszanie do prostytucji). Ale najbardziej to mi żal facetów korzystających z ich usług. Żenujące.

No tak... praca ochydna i bardzo obrzydliwa. To racja. Tyle, że czasem trudno powiedzieć, czy baba jest zmuszona do tego czy też robi to dobrowolnie. Na pewno ciężkie życie mają te kobiety.

smutna35 
Stały User
Muzykalistka...

Imię: Margośka

Wysłany: 2008-10-17, 21:42   

fakt powiem szczerze że ostatnio czytałam książkę o tym że dziewczyna zaczęła tak zarabiać tylko dla narkotyku, wiem zjeżdżam z tematu. Ale dla mnie to jest chore. ja bym nigdy tego się nie dopuściła to jest ochydne

*kur*a nie mam polskich znakow!
**btw, ale za to mam iPoda, ktory je ma :)

Cranberry 
Mega wymiatacz

Wysłany: 2008-10-17, 21:51   

smutna35 napisał/a:
powiem szczerze że ostatnio czytałam książkę o tym że dziewczyna zaczęła tak zarabiać tylko dla narkotyku,

książką o tej tematyce jest My dzieci z dworca Zoo...

No cóż ale w tej sytuacji czasem głód jest tak silny, że zapomina się o zasadach moralnych i o całym otaczającym świecie liczy się tylko to żeby w jakikolwiek sposób zdobyć kasę na narkotyki

smutna35 
Stały User
Muzykalistka...

Wysłany: 2008-10-17, 21:52   

no fakt ale wiesz brać pieniądze po to zeby sobie "poszaleć" na zakupach? poniżej godności

laven 
Pogromca postów

Wysłany: 2008-10-17, 21:58   

Ćpanie to już inna sprawa. I tak jest się na dnie, więc nie ma różnicy jak się zdobędzie dragi.
A kompletną głupotą jest dla mnie sponsoring. No ludzie, być utrzymywanym za seks? Albo tzw. galerianki. Młode dziewczyny sprzedają się, żeby mieć markowe ciuchy i kosmetyki. Kto uchował takich materialistów? Czy ludzie naprawdę nie potrafią zająć się dzieckiem?

smutna35 
Stały User
Muzykalistka...

Wysłany: 2008-10-17, 22:01   

Właśnie to jest przerażające. I wręcz obrzydliwe... Bo sprzedawać się w ten sposób to jest tak jak mówisz totalne dno.

Justencja 
Pogromca postów

Imię: Justyna

Wysłany: 2008-10-18, 08:25   

smutna35 napisał/a:
totalne dno.

Raczej tak nie wyobrazam sobie żeby ktoś mógł to robić z własnej woli tak oo
Przecież do tego zmusza chyba sytuacja materialna
Przykro jest jak sie patrzy na wszelkie sposoby zarobku,... na prawde wolałabym żyć w nędzy
albo sie zabić (teraz na to moda) <joke>

http://www.lastfm.pl/user/Justencja

L. 
Pogromca postów
ultradoskonała

Wysłany: 2008-10-18, 12:50   

To chyba nawet ciężko nazwać pracą, to raczej samo zarabianie. Ja bym w życiu tego nie zrobiła, ale są różni ludzie. Może nie było innego sposobu, by zgarnąć trochę pieniędzy...

A thousand lies have made me colder

julusia 
User

Wysłany: 2008-10-18, 13:44   

Hm, totalne dno piszecie? Czasem chyba trzeba dotknąć dna, aby mieć się od czego odbić. Po za tym każdy zasługuje na kolejną szansę?
Co prawda również nie rozumiem młodych dziewczynek wręcz, które sypiają ze "sponsorami", po to, aby zaszpanować nowymi ciuszkami, kosmetykami, itd. a czasem myślą, że są bardziej "do przodu" niżeli rówieśniczki niesponsorowane. Robią z siebie nic, chociaż nie powinny narzekać. Ponieważ często ich rodziny stoją na tzw. "średnim" standardzie finansowym i raczej owe dziewczyny mają za co kupić sobie nowe ubrania (może nie firmowe, ale nowe), mają kasę na większość zachcianek, a co najważniejsze mają rodziców, którzy je kochają. Mimo to, one dopuszczają sie do tak straszliwych czynów, właściwie dla zabawy. Tylko, że ta zabawa może im przekreślić całe życia lub większość.

Lena_no 
Pogromca postów
.'mama'.

Imię: Lena

Wysłany: 2008-10-18, 14:01   

ciężko jest wypowiadać sie tym, których sytuacja życiowa do takich kroków nie zmusiła. Sa kobiety, które mają dzieci na utrzymaniu, zero pieniędzy, zero perspektyw na prace i przeważnie dlatego decydują się na prostytucje. To smutne. Nie potępiam takich kobiet choć ja nigdy nie potrafiłabym sprzedać własnego ciała.
21.09.2009 11:35 52cm 3625g 

laven 
Pogromca postów

Wysłany: 2008-10-18, 20:13   

Owszem, co innego, gdy kobieta nie ma pieniędzy, ma na utrzymaniu dzieci itp. Ale to także przestroga, by zapewnić sobie dobrą edukację i ciągle szukać porządnej pracy. Z dnia na dzień raczej nie staje się człowiekiem bez grosza przy duszy.

Odpowiedz do tematu