Wysłany: 2010-06-13, 23:36 Proszę o wypełnienie ankiety
Szanowni Gimnazjaliści!
Nazywam się Andrzej Czech i w ramach przygotowania pracy magisterskiej w Instytucie Socjologii Uniwersytetu Wrocławskiego prowadzę badania, których celem jest zebranie informacji naukowych w temacie narkomanii w świadomości młodzieży gimnazjalnej.
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w przygotowaniu mojej pracy i udział w tych badaniach poprzez wypełnienie ankiety, którą można pobrać pod adresem:
O wypełnienie kwestionariuszy proszę osoby uczące się w klasach pierwszych i trzecich gimnazjów publicznych na terenie Wrocławia.
Ankietę można pobrać klikając w niebieski odnośnik „Pobierz ankietę”. Jest ona dostępna do pobrania w formacie MS Word.
Wasze odpowiedzi będą traktowane całkowicie poufnie i posłużą wyłącznie naukowej analizie statystycznej. Strona jest całkowicie bezpieczna, nie zawiera spamu itd. Wypełnienie ankiety i odesłanie jej do mnie służy tylko i wyłącznie mojej pracy magisterskiej, adresy mailowe nie zostaną wykorzystane w żadnym celu.
Wypełnione kwestionariusze proszę o odesłanie za pomocą poczty elektronicznej na adres acankieta@wp.pl
Dziękując za pomoc, gwarantuję całkowitą anonimowość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum