Jak widać błazen nadworny dalej rzuca kiepskie dowcipy. Szkoda że to nie średniowiecze, król by go ściął o głowę.
Że tak powiem dosadnie. Twoja "sztuka" i sztuczna dusza to gówno.
Co to za epitety do mnie w stylu błazen, to jest prowokacja, a z tego co wiem jest karana z tytułu regulaminu. Pisze skargę bo już dobrze kilka godzin temu zgłosiłem post i żadnej reakcji.
skoro zgłosiłeś post [przypuszczam, że przez ten magiczny wykrzyknik] to po co popędzasz sytuację? wszystko w swoim czasie. nie każdy siedzi 25/8 na forum
skoro zgłosiłeś post [przypuszczam, że przez ten magiczny wykrzyknik] to po co popędzasz sytuację? wszystko w swoim czasie. nie każdy siedzi 25/8 na forum
Rzecz w tym, że administracja nie reaguje na zgłoszenia, powoli już nie ogarniają tej kuwety.
Co to za epitety do mnie w stylu błazen, to jest prowokacja, a z tego co wiem jest karana z tytułu regulaminu. Pisze skargę bo już dobrze kilka godzin temu zgłosiłem post i żadnej reakcji.
Nie minęły 24 godziny od zgłoszenia,więc niepotrzebnie zakładałeś temat.Co więcej jeszcze jeden taki przypadek i to ty dostaniesz warna za nadużycia.
Każde zgłoszenie dociera do nas i na każde, o ile stanowi ono wykroczenie ,reagujemy.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum