Również korzystam z Firefoxa. Mam go ponieważ założył mi go kolega, który podciągał mi neta do domu. Przyzwyczaiłam się do tej przeglądarki i nie chce mi się już zmieniać na inną. I tak właśnie przez ostatnie 3 lata przez życie kroczę z Firefoxem.
_________________ Zamykam oczy i wkraczam w mój świat... W świat marzeń.
Imię: Michał
Wysłany: 2008-06-01, 20:20
Firefox z Google Toolbar.
Dlaczego?
Jest przejrzysty, ma wszystko co potrzeba i jestem już do niego przyzwyczajony. :) Po za tym na pasku google jest taka kopertka gmail i gdy dostaję wiadomość to od razu widać i nie muszę sprawdzać.
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-06-01, 20:26
Cytat:
Opera, tak z przyzwyczajenia
tak! Opera rlz ! xD
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum