Znamy się około 3 lata i bardzo szybko się zaprzyjaźniliśmy. Ostatnio spotykamy się co raz częściej i więcej ze sobą rozmawiamy. Zakochałem się w niej tylko nie wiem jak jej to powiedzieć bo jest ona moją najlepszą przyjaciółką i nie chce żeby to zakłóciło naszą przyjaźń.
wiesz moim zdaniem, związek między przyjaciółmi nie ma sensu, dlatego że przeważnie tak jest, że kiedy zaczyna sie miłość kończy sie przyjaźń. no chyba jeśli ona czuje to samo do Ciebie, co Ty do niej.
No jak,to jak masz jej to powiedzieć...normalnie.Zaobserwój jej reakcję i poczekaj co Ci powie.Ma raczej dwa wyjscia.1.Rzuci Ci sie w ramiana i powie żę o tym od dawna marzyła, ale bała się wykonać pierwsza krok 2.Powie że to nie ma sensu bo nic więcej oprocz przyjaźni do Ciebie nie czuje i chce aby wasze stosunki nie uległy zmianie.Tak wygląda scenariusz wg mnie.A co zrobisz to już wybór zależy do Ciebie.
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-04-17, 18:36
lolex napisał/a:
Znamy się około 3 lata i bardzo szybko się zaprzyjaźniliśmy. Ostatnio spotykamy się co raz częściej i więcej ze sobą rozmawiamy. Zakochałem się w niej tylko nie wiem jak jej to powiedzieć bo jest ona moją najlepszą przyjaciółką i nie chce żeby to zakłóciło naszą przyjaźń.
Mam dziwne wrażenie że większość tematów związanymi z uczuciami to "zakochałem się w przyjaciółce" "przyjaciółka zakochała się we mnie" "Przyjaciel zakochał się w mojej przyjaciółce" itd.
Myślę że nie ma co robić tematu, wystarczy przeczytać. Albo wpisz w google.
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
skoro się znacie tyle czasu powinieneś wiedzieć trochę o niej, co sądzi np. o czymś takim.
Jak nie to podpytaj się jej lekko, co by zrobiła gdyby...
Nie wylatuj z tekstem "zakochałem się w tobie" bo to może zepsuć całą waszą przyjaźń, wiem to z doświadczenia
No ale jak widzisz, nie każdy sprawdza częstotliwość pojawiania się założycieli postów - czemu się z resztą nie dziwię. I chyba nic złego w tym, że próbują wypowiedzieć się w otwartym temacie.
_________________ Bo prywatne słonko świeci najmocniej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum