Kretyńsko sie zachowała ja bym ją owaliła (ładnie pisząc) za to bo w sumie to tak jakby donosiła na Ciebie i tylko robiła Ci lipe jak nie wiem najlepsze przyjaciółki tak nie powinny robic raczej powinna Cię jeszcze kryć żeby sarsi się nie dowiedzieli że tak się nawaliłaś....no nie wiem takie jest moje zdanie
No tak według mnie to masz zaje**stą przyjaciółkę... Martwiła się o Ciebie i zadzwoniła po tate... Ale z tym że przyszła do rodziców to trochę do*je*ła... A to że usuwacie ją ze znajomych świadczy o tym że jesteście na poziomie rozwoju dzieci 12letnich... Porozmawiaj z nią i spytaj dlaczego to zrobiła... Powiedz jej że następnym razem nie chcesz żeby dzwoniła po rodziców i będzie bajka...
Kretyńsko sie zachowała ja bym ją owaliła (ładnie pisząc) za to bo w sumie to tak jakby donosiła na Ciebie i tylko robiła Ci lipe jak nie wiem najlepsze przyjaciółki tak nie powinny robic raczej powinna Cię jeszcze kryć żeby sarsi się nie dowiedzieli że tak się nawaliłaś....no nie wiem takie jest moje zdanie
I w koncu ktos sie ze mna zgdozil. najchetniej bym jej dala w twarz za to. a ona jak by nigdy nic jeszcze do mnie pisze. chore:/
Imię: Monika
Wysłany: 2009-06-13, 16:02
Widzę, że coraz więcej ludzi pije i pali w takim wieku. Zastanawiam się co takie osoby chcą przez to pokazać według mnie Twoja przyjaciółka postąpiła słusznie. Prędzej czy później Twoi "starsi" by się o tym dowiedzieli. Przepraszam, że powiem iż jesteś głupia. No ale taka prawda. Jak widać Twoja przyjaciółka jest bardziej rozsądna niż Ty.
[ Dodano: 2009-06-13, 17:04 ]
A no i to, że usuwacie ją ze znajomych to świadczy o waszej dziecinności heh... No i naucz się pisać dziewczyno masz 16 lat.
hmm... to, że zadzwoniła po starego to spoko ale z tym opowiadaniem to już przegięcie... :/
ale mimo to rozmowa powinna wystarczyc...
a z tym usówaniem z nk to też przegięcie...
Gdyby to była prawdziwa przyjaciółka sama by z Tobą pogadała, a nie odpierdalała jakieś spiski ze starymi, którzy wyciągnęli od niej informacje, a potem zlali ciepłym moczem...
Jak znajomi są pijani to się ich pod żadnym pozorem nie odprowadza do domu... a już na pewno nie robi takich rzeczy...
_________________ jeśli Ci na czymś zależy zrób to i nie myśl o konsekwencjach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum