a mnie się wydaje że istnieje coś takiego, z tą różnicą że prawie ZAWSZE źle się kończy xD (własne doświadczenia ..) Któraś strona w końcu będzie oczekiwała czegoś więcej.
ale wydaje mi się, że tu chodzi o tą przyjaźń w sensie Ja i On, a nie Ja i Oni ;P zupełnie inaczej jest mieć za przyjaciela jednego chłopaka, a zupełnie inaczej kilku
eh tez uwazam ze to nie mozliwe...
mialam kiedys takiego przyjaciela, Kube
byl super gadalismy o wszytskim i wogole
do momentu w ktorym pojawil sie Darek
taka moja druga połowa
Gdy sie od tym dowiedzial zrobilo sie inaczej
niby miedzy nami nigdy nic nie bylo
i oboje chcielismy zeby tak zostalo
ale nie wiem co sie stalo
Kuba nagle zmienil swoj stosnek do mnie
nie komentuje tego jak zachowywal
gdy spotykalismy sie w trojke
Tak ze ja w pzyjazn miedzy kobieta a mezczyzna nigdy juz nie uwieze
Aha, no nie wiem.
Każdy ma inne zdanie, mimo tego wierzę.
Bo niektórych chłopców znam jako przyjaciele, niewielu ich, ale to są ci, których znam od podstawówki, i jakoś nic złego nie jest.
_________________ Ufo jest wszędzie
Nawet na Forum Młodzieżowym
Bo zawsze jedna ze stron chce więcej... mimo ,że tego nie mówi głośno...
Większość młodych ludzi nie odroznia przyjazni od znajomości nawet dobrej znajomości ... bo to ,że komuś sie mówi o wszystkim nie oznacza odrazu przyjazni a tym bardziej z facetem;p
Zreszta i w wieku dorosłym zaczyna sie od takiej niby 'przyjazni' ... pozniej wychodzi
od przyjaciólki / przyjaciela do kochanki/ kochanka.
Imię: Mateusz
Wysłany: 2008-05-30, 16:04
Jak dla mnie coś takiego nie istnieje, bo jak to już wiele osób zauważyło, zawsze jedno z dwojga będzie prędzej czy później oczekiwać czegoś więcej. Piszę o własnych doświadczeniach mając na uwadze, że to zbyt mało, aby uogólniać wnioski na całą populację. Nie mniej jednak ja nie wierzę w takie związki przyjacielskie.
Z autopsji wiem, że takie coś jest możliwe. Mam świetnego przyjaciela, który wiele razy pomógł mi zrozumieć zachowanie swojej płci, bądź spojrzał męskim okiem na niektóre sprawy. Takie przyjaźnie są dobre.
_________________ Zamykam oczy i wkraczam w mój świat... W świat marzeń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum