Imię: Mateusz
Wysłany: 2008-06-01, 17:53
connect napisał/a:
mam jedna kolezanke z ktora mozemy pogadac o wszystkim
o tych sprawach tez razem rozmawiamy, i jest ok
nicztgo wiecej od niej nie oczekuje i ona ode mnie chyba tez
Ale rozumiem, że masz dziewczynę, a Twoja koleżanka chłopaka i w tych związkach jesteście szczęśliwi. Jak tak, no to jasne, że nic więcej od siebie nie oczekujecie. Z takim czymś to się zgodzę.
Imię: Mateusz
Wysłany: 2008-06-03, 19:24
Cytat:
nie, ale to oczywiste, bo ona mi gada o swoich chlopakach
No dobrze, to wystarczy, że jedno z Was zajęte jest. To zmienia postać rzeczy. Chociaż nie zdziwiłbym się gdyby kiedyś Twoja przyjaciółka przelała uczucia na Ciebie. Pzdr.
ok, ok.. wiem ze je jej sie podobalem.. ale to ucichlo
a ona wie ze ja jestem zainteresowany kims innym
i rozmawiamy o tym normalnie, bez zadnych problemow
_________________ Co Cie nie zabije, za drugim razem musi sie udac.
Moim zdaniem przyjaźń między chłopakiem a dziewczyną nie istnieje. Jak już niektórzy pisali zawsze któraś ze stron (prędzej czy później) będzie chciała czegoś więcej.
Jednak dużo soób to ukrywa, choćby ze względu na to, że jej przyjaciel/przyjaciółka jest zajęta.
ale to juz nie aktualne przeciez to bylo z miesiąc temu
Tylko powiem Ci z własnego doświadczenia, że to tak szybko nie przemija.
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum