Zgadam sie zzaslonkaa, jak anjbardziej ale wszystko w pewnych granicach.. niestety roznie to sie moze skonczyc, albo miloscia na cale zycie, albo znienawidzeniem.. Ale patrzac optymistycznie wszystko jest mozliwe to i to jak najbardziej !
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Michu_Czarny co miałes na mysli pisząc ' dziewczyna tez człowiek ' xP ???
Pewnie sie przejęzyczył
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Jako że napisałem to standardowo tak że nikt się nie domyśla to trochę to zmienię :D Nie ma problemu by taka przyjaźń istniała bo wszyscy jesteśmy ludźmi i mamy podobne cechy.
Zrozumiałe teraz?
_________________ "Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
Dla Mnie na początku zawiało szowinizmem
No ale mój bład ;P
_________________ Nawet jeśli świat Ci nie wybaczy , ja wybaczę Tobie.
Nawet jeśli nie przebaczyś światu , ja wybaczę Tobie.
Więc powiedz mi...
Co mam zrobic, abyś ty wybaczył Mi?
Według mnie taka czysta przyjaźń nie istnieje.. Przyjażń damsko-męska powstaje wtedy gdy jedna ze stron czuje coś więcej. Nie mówie tutaj odrazu o wielkiej miłośći ale np. o zwykłym podobaniu się. Według mnie za każdym razem tak jest .;)
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. - Paulo Coelho "Alchemik"
Jest możliwa, właśnie tego chciałem i się zakochałem :P
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum