Przyjaźń między chłopakiem a dziewczyną, według mnie może istnieć,
bo czym różni się to od przyjaźni między chłopakiem a chłopakiem i dziewczyną a dziewczyną ?
Według mnie powiedzenie, że między kobietą a mężczyzną może istnieć tylko miłość jest niczym nie uzasadnione. Są przypadki, że z przyjaźń przeradza się w uczucie, ale to nie jest reguła.
Czy jak 2 chłopaków się ze sobą zaprzyjaźni to od razu będą związkiem homoseksualnym?
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Zdecydowanie tak może taka przyjażń istnieć. Nie ma nic złego w tym że chłopak ma przyjaciółkę i na odwrót. Przyjażń może przerodzić się w miłość ale z reguły jedna strona musi o to się starać. A jak dwie osoby chcą pozostać tylko przyjaciółmi to pozostaną i nie ma żadnego problemu. Tak samo przyjażń dziewczyny z dziewczyną, chłopaka z chłopakiem. Taka przyjażn to przecież nie homoseksualizm.....
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-03-25, 08:55
a według mnie przyjaźń między chłopakiem a dziewczyną nie istnieje, któreś prędzej czy później się zakocha :roll:
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Wysłany: 2008-03-26, 15:30
Ja na przykład mam przyjaciółkę i gadamy na wszystkie tematy i wogóle ale...
kiedyś mi powiedziała że nie widzi nikogo poza mną
i od tego czasu ja z nią nie rozmawiam o dziewczynach i zdaje mi sie że już przestaliśmy być przyjaciółmi
chciałbym żeby było tak jak kiedyś rozmowy o wszystkim i wszystkich a teraz to czasem nawet nie chce mi sie z nią pisać
a na przykład mam przyjaciółkę i gadamy na wszystkie tematy i wogóle ale...
kiedyś mi powiedziała że nie widzi nikogo poza mną
i od tego czasu ja z nią nie rozmawiam o dziewczynach i zdaje mi sie że już przestaliśmy być przyjaciółmi
chciałbym żeby było tak jak kiedyś rozmowy o wszystkim i wszystkich a teraz to czasem nawet nie chce mi sie z nią pisać
Jak się tak dobrze dogadywaliście ... to może po prostu z nią porozmawiaj ... powiedz, że wolałeś tak jak było wcześniej ..przecież przyjaźń nie kończy się tak nagle ...
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Wysłany: 2008-05-01, 14:25
Mówi się że nie istnieje póki się jej nie zazna Oczywiście bardzo często przeradza się w miłośc czego nie lubie ...raczej ! ;D i próbuje temu zapobiegać . Sama mam przyjaciela którego znam już 6 lat i najpiękniejsze co mnie spotkało to własnie to że mogłam go poznać ! Bo jest dla mnie wszystkim i pomógł mi nie jeden raz w bardzo ciężkiej sytuacji . Oby nigdy nie było inaczej ...i każdemu życze takiej przyjaźni w której odnajdzie się zarówno jako doradzca jak i ten któremu można pomóc !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum