Imię: Jessica
Wysłany: 2010-08-22, 20:42 Przyszedł czas i na mnie
No więc Witam :)
Mam na imię Jessica ale nie lubię mojego imienia więc po prostu jestem Peace. I mam 16 lat .. od tylu też zamieszkuje miejscowość zwaną Zabrze . Już za 10 dni.. będę uczęszczać do Technikum Informatycznego. W wolnym czasie gram w Metina, co sprawia mi wielką przyjemność . O czymś zapomniałam? Pytaj śmiało :))
Pozdrawiam PeaceAndLove
Prince czy Jackson?
Vincent Vega czy Jules Winnfield?
Springsteen czy Presley?
Konserwatyzm czy Liberalizm?
A Ty myślisz, że jesteś fajny, pisząc każdemu te same/podobne pytania?
@ temat:
Ją zią. Choć nie licz na sympatię.. :D
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
PeaceAndLove, witaj przyszła informatyczko :) ja już mam 2 lata za sobą ;p jeszcze 2
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum