Oprócz "krótkich postów" mam jeszcze jedną propozycję. Zauważyłem, ze posty w dziale "Przywitaj się" są wliczane do ogólniej liczby postów. Proponuję, aby to zmienić, tak jak jest to zrobione przecież w Grach Forumowych. Posty pisane w tematach powitalnych praktycznie nic nie dają, a według mnie powinny się liczyć tylko te posty, który mają coś do przekazania.
W końcu pewien moderator o nicku stubarwny napisał że nie liczy się ilość, ale jakość.
PS. Wiem, ze przez to spadną rangi. Ale czy to jest aż tak ważne?
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Popieram tę prośbę.
Nie ma sensu dodawać do punktacji postów punktu za napisanie słowa np. "Cześć", czy "Ile masz lat".
Chyba nikt nie będzie się gniewał, wręcz odwrotnie przytaknie?
Chociaż uważam, że wszelkie wulgarne i nic nie znaczące posty powinny być usuwane. Jeśli administracja ma z tym problem może warto zastanowić się nad zatrudnieniem nowych moderatorów, którzy tego upilnują. Przede wszystkim aby było ich więcej, bo dziennie to z czterysta postów się tu pisze, więc czterech - pięciu ludzi nie jest w stanie nad wszystkim zapanować. Nie ma wśród nas terminatorów
To chyba lepsze wyjście niż ustalanie ile post ma mieć liter.
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
uważam, że wszelkie wulgarne i nic nie znaczące posty powinny być usuwane. Przede wszystkim aby było ich (moderatorów) więcej, bo dziennie to z czterysta postów się tu pisze, więc czterech - pięciu ludzi nie jest w stanie nad wszystkim zapanować. To chyba lepsze wyjście niż ustalanie ile post ma mieć liter.
Czyli: Zamiast robienia ograniczeń znaków, powinno się zatrudnić więcej moderatorów, aby usuwali wszelki niepotrzebny chłam.
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum