Bardzo możliwe, to potwierdza że jednak taki związek nie jest do końca naturalny właśnie pod względem społecznym i nie został stworzony z właściwych powodów, no chyba że traktować związki jak w XIX wieku.
_________________ You are not in the sudoers file. This incident will be reported.
W takim razie uważasz że związek z kimś dla pieniędzy jest naturalny tak ? Pisaliśmy o naturalnych dążeniach człowieka a nie o materialiźmie w związkach.
_________________ You are not in the sudoers file. This incident will be reported.
Tak uważam to za normalne i naturalne. Bo kierowane chęcią poprawy bytu. Kobieta szuka mężczyzny, który zapewni jej bezpieczeństwo. Jeśli przez pieniądze to zrobi to co z tego.
Prostytutka sprzedając swoje ciało też poprawia swój byt. Ja uważam że jednak naturalne są bardziej pierwotne formy, dla instynktu człowieka - niższe potrzeby.
Imię: Aru
Wysłany: 2010-04-29, 22:30
Temat o rasizmie a wy o chińskich małżeństwach i prostytutkach gadacie >.> Nabijacze...
Ja jestem całą sobą przeciwko rasizmowi. Bezpodstawne i żałosne uprzedzenie do ludzi, którzy mają mniej czy więcej melaniny. Dla nie jest to po prostu żałosne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum