Imię: Agnieszka
Wysłany: 2009-03-03, 16:49 Regulaminy!
Chciałam przyznać, że byłam na nie jednym forum, na nie jednym jestem moderatorką ale po raz pierwszy widze coś tak okropnego Dział REGULAMIN zamknięty i nie da się pisać postów. Ok rozumiem że nie chcecie komentarzy w poscie regulamin to niech se będzie zamknięty, ale nie cały dział. Ja np. chciałam dodać przed chwilą regulamin czegoś a tu sie nie da. Prosze zróbcie coś z tym.
Konkretnego nie mam tak wiec tu napiszę. Przydało by się go trochę udoskonalić w takim sensie, żeby był bardziej szczegółowy niż ogólnikowy.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Wysłany: 2009-03-04, 13:09
szczerze mówiąc regulamin zmieniłabym w całości. Nie chodzi o zasady, tylko o sposób w jaki został napisany. Tak dziwnie się go czyta, jakby nie po kolei jest.
Paplacz był jaki był, ale przynajmniej regulamin jest porządny. Tutaj też by się taki przydał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum