Witajcie, testujemy właśnie nową formę reklamy na forum.
Chcielibyśmy Was zapytać co myślicie o powyższej reklamie? Czy przeszkadza w przeglądaniu forum, czy opóźnia ładowanie się strony, czy są jakieś "skutki uboczne" itd?
Wysłany: 2010-06-05, 22:40
Raczej wszystko jest w porządku. Na razie strona ładuje się normalnie. Ale fajnie by było gdyby była opcja 'zwiń' ; ).
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
1. Opcja zwiń niestety nie wchodzi w grę. Nie da się.
2. Z dołem możemy pomyśleć, dlatego najpierw pytamy zanim się na coś zdecydujemy.
3. Jeśli chodzi o cenę, to akurat wszystkie opcje kampanii reklamowych, stawek itd mamy dobrze przemyślane
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Wysłany: 2010-06-05, 22:55
kas8D napisał/a:
Może być, tylko żeby nie latała po całym ekranie i żeby "krzyżyk" nie uciekał :)
Zdaję się, że nie będzie opcji zamknij.
A skoro zwiń też sie nie da to lepszy będzie faktycznie dół.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Też racja. Kwestia przyzwyczajenia, choć nie ukrywam, że brak jakichkolwiek reklam, według mnie, stanowił sporą zaletę tego forum. Ale jeśli nie będzie ona nikomu, niczemu przeszkadzała, to niech będzie. A tak na marginesie - czego to będzie reklama, jeśli można spytać? :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum