Cześć. Nie mogę powiedzieć, że jestem tu nowe, bo niegdyś miałam tu inne konto (właściwie to całkiem niedawno), ale niestety nie mogę się do niego dostać, więc zacznę z 'czystym kontem'.
Zaczynając od muzyki : Słucham wszystkiego po trochu pomijając techno, metal i disco polo.
Głównie The pierces, Eminem, Amy Winehouse, Justin Timberlake i wiele, wiele innych, które jak na razie nie przychodzą mi do głowy.
Lubię czytać wszystko co mi wpadnie w rękę, ewentualnie zacznę i nie skończę.
Jeśli jeszcze chcecie coś o mnie wiedzieć to pytajcie, postaram się odpowiedzieć w miarę moich możliwości. :)
_________________ Człowiek może się uśmiechać, a być łajdakiem.
Bezlitosnym, zdradliwym, wszetecznym, zepsutym łajdakiem.
Filmów, które lubię jest bardzo dużo i długo by wymieniać, ale jedne z ulubionych to chyba Diabeł ubiera się u Prady, 8 mila nic innego mi się na razie nie przypomina.
_________________ Człowiek może się uśmiechać, a być łajdakiem.
Bezlitosnym, zdradliwym, wszetecznym, zepsutym łajdakiem.
Przypominam o regulaminie forum.
Jeżeli masz problem z odzyskaniem hasła wystarczy zgłosić się do administratora.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Wiesz dlaczego rafy koralowe występują w strefie przybrzeżnej?
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum