Mam tylko młodszego brata - na szczęście. Nie mogę powiedzieć, że nasze stosunki są idealne, bo wcale tak nie jest. Kłócimy się i to bardzo często ale szybko nam przechodzi. Powiem szczerze, że mój brat jest jaki jest, ale nie chciałabym zamienić go na kogoś innego. Bardzo często zachodzi mi za skórę i mam go strasznie dość ale mimo wszystko nie chciałabym być jedynaczką.
Dokładnie tak!
Mam brata, 3 lata młodszego ode mnie ;d
Kłócimy się codziennie, wyzywamy ale jak jest potrzeba potrafimy być zgodni ; d
Bez niego zanudziłabym się na śmierć, nie ma co jest fajny! < 3
Mam dwóch starszych braci [23 lata i 19 lat] i starszą siostrę [21 lat]. Siostra już z nami nie mieszka, wyprowadziła się z narzeczonym do nowego mieszkania, ale widujemy się bardzo często. Najstarszy brat pracuje, ale nadal mieszka z nami- po prosty przyjeżdża raz na jakiś czas.
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
ja mam brata starszego ktorego nienawidze, bardzo nienawidze, no i sarsza siostre ktora jest w miare neutralna, brat mieszka w domu z rodzicami a siostra u meza.
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
mam brata starszego o 8 lat... jak byłam młodsza to się strasznie kłóciliśmy. Ale teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego... jest dla mnie oparciem w każdej sytuacji i stara się pomóc mi z każdym problemem... mam też dwie starsze siostry i też dogadujemy się nieźle mimo że już dawno się wyprowadziły i założyły rodziny;)
Imię: Ola
Wysłany: 2010-07-30, 09:52
W sumie mam 3 siostry. dwie starsze i jedną młodszą różnica między nami jest nie wielka ( rodziłyśmy się co dwa lata) i może dlatego tak trudno nam się dogadać. Kiedy byłam mlodsza razem z moją starszą o 2 lata siostrą byłyśmy nierozłączne jednak z czasem kiedy nasze charaktery się ukształtowały trudno nam się jest dogadać, najstarsza mimo że z nami już nie mieszka za bardzo mi matkuje co działa mi na nerwy zatem nasze stosunki też nie są najlepsze chociaż odkąd mieszka w Szkocji nie jest tak źle, w sumie z najmłodszą mam najlepszy kontakt jeśli chodzi o krycie się nawzajem jednak przyjaciółkami nie zostaniemy. jednym słowem nie mam najlepszego kontaktu z rodzeństwem, czasem nazywam je po prostu hienami a ja w ich oczach jestem typowym przykładem czarnej owcy.
_________________ Chciałabym żeby czekolada nie tuczyła, papierosy nie uzależniały, przyjaźń była szczera, a miłość istniała.
Ja mam 2 siostry starsze jedną o 3 a drugą o 4 lata ... bardzo je kocham :)
wiadomo jak chyba każde rodzeństwo czasem się kłócimy ale po za tym to nasze relacje są bardzo dobre . :) One są ze sobą bardziej zżyte niż ze mną ale to przez różnice wieku .... mają wspólnych znajomych i wgl . JA dla nich jestem taką " małą " zwariowaną siostrą i jakoś nigdy nie mogą za mną nadążyć ale i tak wiem że mnie kochają :P i życzę każdemu by miał takie rodzeństwo jak ja
A ja zawsze marzyłam o starszym bracie, a mam tylko starszą siostrę.
_________________ Rozmawiając z wieloma osobami nie mogę się doczekać kiedy się wreszcie zamkną. Jak np zamknij się. Jesteś kretynem. Nie mam nic do powiedzenia, wiesz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum