tak jest w prawie każdej szkole obojętnie od liczby uczniów, ja chodzę do mniejszej szkoły a jakoś nauczyciele przymykają na to oko (i nie pisze tu o sobie bo ja nie czuje potrzeby malowania się etc a mundurków już nie ma).
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
hm. ; ) ja chodz do szkoł gdzie jest ok 500 uczniów. Szkoła jest dobrze wyposażona, gdyż jest stosunkowo nowa, i jest szkołą prywatną. ; p . choć nie sądzę oczywiście, że szkoły publiczne nie są. ; )
jedyne na co mogę ponarzekać, to na brak porządnego kozła i sprzętu do skoku wzyż ; p
a co jest najlepsze? - to że mogę się pokładać na korytarzu a i tak nikomu nie przeszkadzam . ;p
W mojej szkole jest tylko ok. 100 uczniów i choć ma to także swoje wady (wiadomo - wszyscy się znają itd. ) to ogromną zaletą tego miejsca jest atmosfera między uczniami (którą nauczyciele chcą chyba za wszelką cenę popsuć). To prawie tak jakby mieć jedno wielkie rodzeństwo i na chwilę obecną nie zamieniłabym tego stanu na żaden inny.
A ja chodzę do gim PUBLICZNEGO, gdzie jest 250 osób. I naprawdę jest świetnie, jeśli chodzi o te zakazy i nakazy. Mundurków nie ma, malować się można, paznokcie również, no chyba że komuś by odwaliło i przyszedłby ufarbowany na zielono i z makijażem jak do sesji zdjęciowej. A poziom jest bardzo wysoki, od razu mówię.
Imię: Weronika
Wysłany: 2010-01-08, 18:51
Ja chodzę do Zespołu Szkół (gimnazjum, technikum hotelarsko-gastronomiczne i liceum ogólnokształcące). Uczniów jest w sumie ok. 1000. Szkoła duża, dosyć nowa, więc ładna Klasy średnio wyposażone. Ostatnio zaczęły się pojawiać komputery dla nauczycieli (z racji korzystania z e-dziennika). Jest dobrze wyposażona hala, na zewnątrz dwa boiska, na upartego trzy, kort tenisowy, dosyć dużo miejsca do biegania, grania w palanta. Jest siłownia, tzw. lustrzanka, pomieszczenie ze stołami do ping-ponga. Na szkołę nie narzekam. Trochę za duży gwar na przerwach, ale da się przyzwyczaić.
A poziom ? Cóż, jak ktoś się chce uczyć, to się będzie wszędzie uczył ! Chyba..normalny.
_________________ Be careful little eyes what you see
It's the second glance that ties your hands as darkness pulls the strings
Be careful little feet where you go
For it's the little feet behind you that are sure to follow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum