Czy są w Waszych szkołach urządzane konkursy na miss, najgrzeczniejszego ucznia, najzabawniejszego nauczyciela...itp.? Jeśli tak, to co cieszy się najlepszym powodzeniem? Czy wprowadzilibyście coś nowego?
Prawdę mówiac nigdy nie spotkałam się z czymś takim. Jedyne co się u mnie w szkole dzieje to wybory nauczyciela mistrza, kumpla i kosy. Potem najwyżej jakieś okazjonalne zabawy w związku z andrzejkami, mikołajkami czy walentynkami i na tym koniec.
troche się odczepię od tematu .
niedługo będę miałą urodziny .
i chce coś dać klasie, ( wiecie tak jak cukierki ),
ale chce, żeby było to dlan ich wielkim zaskokiem ^^ .
nie wiem jakieś wróżby czy coś . dajcie rade ! ;d
_________________ ____
Tak, że pewnego dnia możesz to być Ty, mogę to być ja...
U nas ma być `Mam talent` nie widze nic w tym zabawnego, ale ok. xD
ale za to był tydzień taki, że każda z klas miała swoje państwo i je prezentowało i punkty zdobyte na tych prezentacjach szły do łącznej sumy pkt z Intergriady. (Dostaje sie pytania z każdej dziedziny np. Matematyka itd i która klasa zbierze najwiecej pkt to jedzie w czerwcu do Pragi za free. To trwa przez cały rok szkolny.) xD
U nas teraz na dzień wiosny mają być wybory miss ;p
Prezentowany strój codzienny, sportowy i wieczorowy. Jeszcze konkurs "śpiewać każdy może" W ogóle zastanawiam się, czy brać w tym udział?
Mamy jeszcze otrzęsiny, karaoke na dzień kobiet w wykonaniu chłopców walę tynki xD i jakieś inne bajery
U mnie od czasu do czasu jakiś koncert zorganizują.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
U mnie w szkole są:
-wybory miss
-otrzęsiny-
turnieje piłki nożnej-
turnieje w bilarna-
wyciskanie sztangi leżąc-
konkurs czytania-
konkurs"Nałogom stop",
_________________ ,,W życiu piękne są tylko chwile ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum