Wysłany: 2009-06-11, 17:16 Rozstanie dziewczyna na miesiac
czesc mam do was prosbe jestem juz z dziewczyna 1,5 roku i bardzo czestro sie spotykalismy .. Jestetem teraz w stanach na miesiac na wakacje.. NIe boje sie o to ze mnie moze dziewczyna zdradzic , ale o to ze zapomni o mnie ze jak przylece nie bedzie mnie juz tak bardzo kochala.. chcialbym sprawic zeby bardzo tesknila za mna przez ten miesaic zeby myslala ciagle o mnie . doradzcie co powinienem zrobic ? prosze to wazne..
Jeżeli jesteście ze sobą już 1,5 roku to chyba masz do niej bardzo duże zaufanie. Jeżeli przez ten czas nie wywinęła Ci żadnego numeru to będzie dobrze. Wymieniajcie się mailami, esami, dzwoń jeżeli będziesz miał możliwość, a uwierz, że ten miesiąc zleci bardzo szybciutko. Tak swoją drogą, taka rozłąka jest dobra dla związku.
_________________ Seksualny klucz do moich emocji...
Być może jest dobrą, ale trzeba pamiętać, że obawy... są zawsze. Taka prawda, ale jeśli jest do związek, który na karku ma dobre 1,5 roku - spokojnie, na pewno i Ona tęskni za Tobą. Trzymajcie ze sobą ten kontakt, jak się da.
_________________ ..:: eXiorare Aliquis Nostris eX Ossibus Ultor ::..
madzik ja jej ufam tylko no boje sie ze poprostu zacznie robic cos innego ze bedzie spedzala jakos tak czas no ze poprostu hop i zapomnij i uzna ze jestem jej nie potrzebny .. to bardzo wazne... co musze zrobic ja ja bardzo kocham ...
Wierzę Ci... sama miałam parę razy taką sytuację... Tylko wiesz w czym problem? Ty sobie wmawiasz to, że Ona Cię zdradzi i zapomni. Przed wyjazdem porozmawiaj z Nią szczerze, opowiedz o swoich obawach...
_________________ Seksualny klucz do moich emocji...
Prawda jest taka, jeśli ufacie sobie ponad wszystko - przetrwacie. Szczerze, szczerze i prawdziwie, jeśli na tym Wam zależy, to w czym problem? Zapewnij Ją ponad wszystko, że do niczego nie dojdzie i tego samego wymagaj od Niej!
cris jestes pewien ? ALE mowie wam jeszcze raz ja sie nie boje ze mnie zdradzi !! boje sie ze sie odkocha poprostu . moze macie jakies pomysly zeby zatesknia?
Skoro Cię nie zdradzi, to... teraz do gry wchodzi tylko siła Waszego uczucia, które budowało się przez ten 1,5 roku. U Ciebie jest gigantycznie silna... Nie ufasz Jej?
Tak swoją drogą, taka rozłąka jest dobra dla związku.
taka przerwa jest naprawdę dobra . A jak ona zareagowała na to ? PEwnie też się boi że Ty o niej zapomnisz albo że ją zdradzisz . To narmalne przez wakacje. Też jade i też sie boje co to będzie jak wróce.. Ale przeciez będziecie rozmawiać przed telefon , gadu-gadu albo skype. Nie tracicie kontaktu . a ona jak kocha to raczej jej nie przejdzie.
_________________ ` jedziemy żółtą ciężarówką... jest droga i same możliwości `
W sumie ja nigdy nikogo aż tak nie kochałam, a po różnych opowieściach, na których mogę bazować, wydaje mi się, że jeżeli jest to prawdziwe uczucie, to przetrwa.
Jak była II wojna światowa, niektórzy kochający się ludzie rozstawali się na dużo dłużej i później do siebie wracali.
Jeśli wierzysz, że to jest prawdziwe uczucie, to wszystko będzie dobrze. Właśnie, musisz jej zaufać.
_________________ "Gdyby zakochanie trwało zbyt długo, ludzie umieraliby z wyczerpania, arytmii lub tachykardii serca, głodu lub syndromu odstawienia snu."- Janusz L. Wiśniewski "Samotność w sieci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum