Wysłany: 2009-07-18, 09:18
złośnica. napisał/a:
każdy facet się skusi.
Nie byłabym tego taka pewna ;].
Za chudym do nich też być nie można, zwłaszcza jeśli ma się nogi jak patyki.
złośnica. napisał/a:
tego typu spodnie ładnie podkreślają zgrabną figurę.
Nie każdą. Mi tam nie wszyscy się w nich podobają mimo figury.
Ale pewnie e dobrze dobranych jest większości ok. Tak jak ze wszystkimi ubraniami.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Wysłany: 2009-07-18, 10:46
Ostia napisał/a:
Bo do rurek to i nie można być przesadnie szczupłym.
trzeba zacząć od tego, że przesadnie szczupły w niczym nie będzie dobrze sie prezentwał.
Dla mnie rurki są bardzo fajnie, idealnie pokreślają figurę, dlatego bardzo lubie je nosi:).
Mi się nie podobają dziewczyny chude w rurkach, a zwłaszcza kiedy są do tego wysokie. Chyba że te rurki nie są strasznie obcisłe, wtedy to wygląda w miarę.
_________________ "Całe piękno jest w nas, w naszym sercu jest największy skarb..."
Imię: Marta
Wysłany: 2009-11-28, 10:18
Hmm... zależy od kroju i przede wszystkim koloru spodni. Moja jedna bardzo chuda koleżanka nosząc jasno dżinsowe rurki wygląda świetnie, lecz druga, nosząc czarne rurki wygląda gorzej niż kościotrup.
[ Dodano: 2009-11-28, 10:19 ]
A, i rurki nie są tylko dla tych szczupłych! Bardziej 'puszyste', albo po prostu o kobiecych kształtach czasami nawet lepiej się prezentują w rurkach niż zgrabny chudzielec.
Jak się podoba. Ja mam w szafie same rurki,może poza paroma wyjątkami. Lubię,ale nie każdy w nich dobrze wygląda.Ja osobiście nie boję się krytyki, jeżeliby się komuś nie podobało to niech się nie patrzy. Izi.
jeżeliby się komuś nie podobało to niech się nie patrzy. Izi.
Świat jest okrutny, czesciej niz chcemy jestesmy zmuszeni ogladac niesmaczne, nieestetyczne wizerunki innych ludzi. Co prawda jeszcze sie taki nie urodził co kazdego by zadowolił, ale przynajmniej starajmy sie nie przekraczac pewnych granic smaku.
Rurki + smukłe, zgrabne nogi = rewelacja. Reszta to kwestia kreacji i dopasowania.
Scisnietym guzika i wylewajacym sie opontom mowie NIE !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum