no jak dziewczyna jest szczupła, to bardzo fajnie wygląda, to tylko podkresla jej atuty :)
no ale jak jest przesadnie chuda to powinna sobie darowac ciemne i bardzo obcisle rurki, bo jej nogi calkiem znikną ;DDD
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Oczywiście, ze tak
ja tez jestem szczupła i chodzę w rurkach, ale nie takich obcisłych jak rajstopy bo mi się nie podobają
Ale wracajac do tematu;
rurki i sczczupła osoba spokojnie , gożej jak ktoś jest trochę puszystrzy i chodzi w rurkach, jeszcze nie daj Boże w biodrówkach
_________________ Don’t you wanna know me?
Be a friend of mine.
I’ll share some wisdom with you.
Don’t you ever get lonely?
hmm... moim zdaniem rurki wyglądają przyzwoicie i na chudej i na trochę puszystrzej osobie.. tylko trzeba umieć dobrać kolor, szerokość rurek i krój..;D
tyle tego teraz jest na rynku.. że naprawdę jest w czym wybierać.. myślę że możesz spokojnie sobie zafundować rureczki..
moim zdaniem nie tylko szczuple dziewczyny moga nosic rurki.wystarczy tylko dobrac model odpowiedni do swojej sylwetki i to powinno zalatwic cala sprawe.
ja widzę tylko szczupłe dziewczyny w rurkach. ani wieszaki, ani osoby już nawet trochę grubsze nie powinny ich nosić. rurki to rurki, w nich się nie da nic ukryć, więc żeby dobrze wyglądać to trzeba mieć zwyczajnie figurę modelki, nie oszukujmy się. nie krótkie, grube nogi i wylewający się tłuszczyk bokami ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum