Ja nigdy nie widzialam typowej anorektyczki w rurkach
wiec nic nie moge powiedziec .. ale mi naprzykald .. u dziewczyny przy kosci
[ zeby nikogo nie urazic ] jakos nie podoba mi sie ze nosi rurki ..
ale kazdy ma swoj gust .. i to jest wazne a nie to co ludzie powiedzą ;]
nie podobaja mi sie te spodnie... dla mnie czesto podkreslaja u dziewczyn wady zamiast podklerlas walory mi ogolnie sie strasznie nie podobaja i nigdy ich nie zaloze.
_________________ "...a oni na to
wypchaj sie
dosc mamy ludzi"
Może nie chodzi mi o takie typowe anorektyczki, ale o naprawdę bardzo chude dziewczyny, bo moim zdaniem po prostu u dziewczyn, które mają nogi normalne/grubsze już to bardzo uwydatnia.
A co do tego, ze moda powraca- zgadzam się, tylko, że ja nie popieram tego całego gonienia za modą.
_________________ Coger el cielo con las manos
a Reír y a llorar lo que te canto
a Coser mi alma rota
a Perder el miedo a quedar como un idiota
y a empezar la casa por el tejado
a poder dormir cuando tú no estás a mi lado
a mi się podobają takie obcisłe rurki u facetów. ale wolę takie normalne ^^.
_________________ ...każdy element po setce to początek kolejnej setki. Taka nierówność pierwszej setki. Nierówność równa się beznadziejności, beznadziejność - upadkowi.
I koło się zamyka.
A co sądzicie o rurkach u faceta?
Przyszedłem kiedyś w takich do szkoły i opinie były dość podzielone. Jedni mnie podziwiali za odwagę i styl, inni uważali za niezdrowo stukniętego. Nawet nauczycielka jak byłem przy tablicy ostentacyjnie chrząkała, aż jej chciałem powiedzieć, że jak nie pasuje to mogę ściągnąć :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum