Ale ja nie chciałam cie obrazić, w żaden sposób....
A zaliczasz się do tego wąskiego grona mężczyzn, którzy wyglądają w obcisłych spodniach jak np. Slash ?? xD
CirrS napisał/a:
nie ogląda się grubych bab, które myślą, że w rurkach są seksi
Wysłany: 2008-12-20, 20:21
lubie rurki... moze dlatego ze mnie wyszczuplaja ja mam problem bo zawsze jak kupuje spodnie to sa dobre, a jak w domu je ubieram to mi spadaja. zawsze zapomne ze mam ciasniejsze kupic i teraz mi zlatuja
Taak, lubię rurki
Pamiętam jak jeszcze kilka lat temu mówiłam że to straszny kicz i jak można w tym chodzic. Wtedy tylko nosiło się szerokie spodnie, żeby przypadkiem koleżanka z ławki nie miala szerszych :D <lol2>
A teraz w życiu bym tego nie założył.a
Ja też noszę rurki, bo są wygodne, podoba mi się krój, sposób, w jaki na mnie leżą. Ale mam też kilka klasycznych par spodni, eleganckich, na określone okazje. Jednak rurki rządzą w mojej szafie.
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
Mnie trochę bawi to, że teraz ludzie nagle chodzą tylko w rurkach, jeszcze kilka lat temu nikt w nich nie chciał chodzić, bo można je było kupić tylko w second-handach. A nagle moda się zmieniła i rurki są super.. No cóż, co kto lubi, na niektórych faktycznie wyglądają ładnie.
A mi się nie podobają, ani nie uważam się za anorektycznie chudą, żeby mi pasowały (bo moim zdaniem tylko takim pasują) i rurek nigdy nie założę
_________________ Coger el cielo con las manos
a Reír y a llorar lo que te canto
a Coser mi alma rota
a Perder el miedo a quedar como un idiota
y a empezar la casa por el tejado
a poder dormir cuando tú no estás a mi lado
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum