_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-12-28, 15:21
uwielbiam
po pierwsze: są sexowne, bo podkreślaja kształty
po drugie
cappuccino napisał/a:
wchodzą do butów
po trzecie
cappuccino napisał/a:
a jak już kupię wysokie buty, to chcę je pokazywać
i wyglada to sexi sexi
a po czwarte przy kiciowej pogodzie nie brudzą się u dołu nogawki tak jak w spodniach rozszerzanych
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Co do rurek jestem absolutnie na tak. ; )
W sumie to zastanawiam się jakbym teraz wyglądała w dzwonach, bo już nie pamiętam, kiedy miałam je na sobie ostatni raz!
I również popieram Lenę i cappuccino - fantastyczna właściwość wchodzenia do butów. : )
A moda jak dla mnie rzecz drugoplanowa, liczy się mój styl.
_________________ Pasjonujesz się modą, muzyką lub tematami psychospołecznymi? Zapraszam na MOJĄ STRONĘ INTERNETOWĄ
Myślę, że rurki odniosły sukces ze względu na swój uniwersalizm. Noszą je wszyscy - grubi, chudzi, wysocy, niscy. Do tego są wygodne, wchodzą do butów i ładnie się prezentują.
Moje spodnie to 4 pary rurek i 2 "z krokiem".
Bardzo podobają mi się rurki, ale moim zdaniem wyglądają dobrze tylko na zgrabnych, szczupłych osobach. Jak ktoś ma grubsze nogi to zazwyczaj tylko to podkreślają, a jeszcze jak biodrówki to optycznie skracają.
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum