e tam. u nas jak jakiś chłopak nosi rurki, to raczej normalnie go traktują ^^.
_________________ ...każdy element po setce to początek kolejnej setki. Taka nierówność pierwszej setki. Nierówność równa się beznadziejności, beznadziejność - upadkowi.
I koło się zamyka.
Ja w rurkach nigdy nie chodziłem, bo ich nie lubiłem. A jeżeli ktoś chodzi, to niech chodzi. To nie moja sprawa
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Imię: Anna ; DD
Wysłany: 2008-12-27, 13:47
Mnie tam żadne ubranie nie przeszkadza... . Nawet jakby ktoś nago paradował po szkole... Nie no, może przesadzam. Rurki u chłopaków wcale nie są złe (to znaczy, jeśli nie ma zbyt dobrze zbudowanych nóg). xD xD W ogóle, każdy ma prawo chodzić ubrany tak jak chce...
Ja osobiście mam jedną parę rurek i jakoś nie jestem zbytnio do nich przwiązana. Osobiście wolę dzwonki...
_________________ Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje
Rurki są świetne. Osobiście dobrze się w nich czuje. Mam bardzo szczupłe nogi, a w spodniach z szerszymi nogawkami wygladam jak w worku trochę. hehe Pozatym rurki idealnie nadają się,aby wpuścic je w dłuższe buty. I jest git
[ Dodano: 2008-12-27, 14:20 ]
Faceci też wyglądają w nich okay. Tylko zależy to też od ich masy ciała
_________________ Naprawdę jaki jesteś nie wie nikt
To prawda nie potrzebna wcale mi
Gdy nie po drodze będzie razem iść
Uniosę Twój zapach snu
Rysunek ust, barwę słów
Niedokończony, jasny portret Twój...
Zapraszam w takim razie na spacer z gościem w rurkach xD
nie znam nikogo takiego z chlopaków który chodzi w rurkach
wiec nie mam z kim isc chyba ze mi takiego znajdziesz ;Pp
Pacyfistka napisał/a:
W ogóle, każdy ma prawo chodzić ubrany tak jak chce
Dokładnie zgadzam sie bo to świadczy o stylu tej osoby ..
nie wartro zgapiac z kogos i byc nielubianym , i jeszcze mialby
pseudo : zgapiacz ... dlatego wole jak kazdy ma swoj styl i gust
czarne rurki wyszczuplają ;p ;p hehe
bo czerń wogule wyszczupla ;D i dlatego lubie czarny ;p ;p
Cranberry napisał/a:
Tylko trzeba mieć tą figurę... prawda?
a no trzeba ;] chodziasz nie kazdy sie tym przejmuje jaką ma figure i nosi to co chce ..
np. u mnie jest taka Emo girl do której moim zdaniem rurki nie pasują
ja moiwłam ze nigdy ich nie załoze a teraz to sa jedyne spodnie w jakich chode o tej poze roku . ale je uwielbiach chodze w kolorowych jeansowych one sa boskie pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum