Ja uwielbiam rurki. Jakoś przyzwyczaiłam się do nich. Dzwony mnie irytują, lubię takie bardziej obcisłe, ale i też takie luzniejsze, ale zeby to były proste spodnie :D leginsów w zyciu @.@
_________________ "[...] miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka."
Lubię te spodnie, bo pasują praktycznie na każdego - niskiego, wysokiego, chudego, grubszego... No i bardzo wyszczuplają, co w moim przypadku jest sporym plusem ;] Mam dwie pary, jedne są z wysokim stanem więc po prostu spełnienie marzeń :D
Teraz to nawet nie wyobrażam sobie jakbym miala ubrać jakieś inne spodnie ale to pewnie kwestia też przyzwyczajenia, rurki są na prawde super, takie zwykłe dzinsy zawsze szybko mi się brudziły jak było mokro a tak to nawet ziemi nie dotykają ani nic
Ja jeszcze do niedawna nie chciałam chodzić w rurkach..Uważałam że są nie wygodne i nosiłam proste spodnie ..Ale od niedawna gusta mi się zmieniły bardzo polubiłam rurki ;D
A kiedyś się zastrzegałam, że takiego paskudztwa to ja nigdy nie włożę.
ja to samo.
tylko czasem jest to niewygodne jak jest ciepło..nie chodzi mi o upały bo wtedy ich nie ubieram wiadomo ;p ale w luźniejszych nie jest tak gorąco :P
ale tak ogolnie to bardzo lubie rurki
_________________ ...No one else can touch me like the way you do, nothing seems to hurt me when I am close to you...
W szafie mam tylko rurki i nawet jeżeli wyjdą z mody to będę w nich chodziła. Są dla mnie niesamowicie wygodne, fajnie podkreślają figurę i można dopasować do nich każde buty.
_________________ "Być może mężczyzna wymyślił ogień, lecz kobieta wymyśliła, jak z ogniem igrać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum