Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-08-19, 15:26
Z długich spodni noszę tylko rurki. Gładkie, bez wzorów. Jeansowe lub kolorowe (niebieskie, bladoróżowe/kremowe, ciemnozielone, kiedyś czarne i szare). Do mojej figury nie ma lepszych spodni. Zawsze wydaje mi się, że wyszczuplają łydki i fajnie eksponują tyłek. Nie podobały mi się w czasach, gdy królowały dzwony. Spodobały mi się, gdy znów wróciły do łask. Noszę na co dzień od trzech lat i myślę, że gdy przestaną być modne, nie zrezygnuję z nich.
Lubię rurki. Mam kilka par: jeansowe z Lee , acid washy , jasno szare.
Chociaż ostatnio bardziej wolę baggy , mam dwie pary ale noszę wszystko wedle nastroju.
Na pewno kupię sobie jeszcze rurki myślałam nad klasycznymi legginsami-marmurkami. hm
Dopiero niedawno się do nich przekonałam i teraz bardzo je lubię. Jedyny problem to taki, że mam duże stopy, a rurki bardzo to podkreślają, więc nie mogę ich nosić do żadnych adidasów.
_________________ Pozwól mi nie mówić nic i tylko patrzeć.
Rurki są boskie, pod kilkoma warunkami:
1. jeśli nie wciska ich na siebie dziewczyna z gigantyczną nadwagą. (Nigdy tego nie rozumiałam, jest tyyyle fasonów spodni, w których z kikoma nadprogramowymi kilogramami wygląda się dobrze, po co te rurki?)
2. jeśli nie ubiera ich facet.
Sama mam kilka par i bardzo je lubię, w zasadzie to bardzo uniwersalna część garderoby - równie dobrze wyglądają do balerin i kardiganu, jak i do mega wysokich szpilek i jakiegoś imprezowego topu.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
ja akurat takich rurek nie noszę. noszę trochę bardziej luźniejsze w nogawkach spodnie i jest ok. ale moja przyjaciółka nosi takie bardzo obcisłe rurki i zawsze mnie to zastanawia jak można się w czymś takim ruszać. ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum