Pati009 napisał/a:
Jednym zdaniem co sądzisz o swojej ojczyźnie
Bieda, rosnące ceny. Brak radości z życia. Pędzenie z punktu do punktu. Brak oddechu, chaos.
Co do rządu-Polacy zawsze myślą o nim pesymistycznie. nie ma tego jest fatalnie na wejściu.
Owszem, nikt nikomu nie narzuca zdania, bo każde należy szanować - ja twoje szanuję, toteż nie namawiam cię do zmiany jego, a tylko wyrażam swoją opinię, że takie pluć nic nie daje.
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Imię: Anna ;)
Wysłany: 2009-02-14, 15:54
Ostia napisał/a:
Owszem, nikt nikomu nie narzuca zdania, bo każde należy szanować - ja twoje szanuję, toteż nie namawiam cię do zmiany jego, a tylko wyrażam swoją opinię, że takie pluć nic nie daje.
I tutaj się z Tobą zgadzam. Każdy myśli na swój sposób. Jesteśmy od siebie różni i to jest dobre. Gdybyśmy byli jednakowi, byłoby nudno. ; DD
Pati009 napisał/a:
co pod tym rozumiesz
Dużo. Ja jestem optymistką wobec swojej osoby, nie wobec świata.
_________________ I tylko ten stuk, ten stukot w głowie, kto tam u Ciebie jest??
troche jestem związana z krajem, ale bez przesady, w Polsce naprawde nie jest kolorowo i nigdy nie będzie, politycy zachowują się jak małpy w zoo, a ceny rosną, banki ponoszą oprocentowanie kredytów jak tak dalej pójdzie to ludzie nie będa mieli pieniędzy na spłate , czy czuje sie patriotą-NIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum