Rzemyki mało męskie są, kojarzą mi się z ludźmi nastawionymi anty na wszystko. Zlikwidował bym najlepiej cos takiego jako rodzaj ozdoby.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
O.A mi się to podoba.
Przede wszystkim całkiem miło mi się kojarzy,a i wygląda całkiem nieźle.
O ile facet pilnuje,aby cała ręka poprzez noszenie takiego rzemyka nie była zabarwiona.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Wysłany: 2010-01-11, 09:53
Hm. U dziewczyn mi się podobało kiedyś, był czas, że sama nosiłam. Ale teraz to już chyba nie dla mnie. A u faceta, hm czemu nie. Lepszy rzemyk niż kilogram łańcuchów na szyi i nadgarstku.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
rzemyki są fajne, sama noszę na nadgarstku i często mam ręce popisane markerem^^
lubię
_________________ 'A Ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj,
Ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań,
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.'
Rzemyki, czemu nie? :) Są ciekawym dodatkiem, jeśli 'zgrywają się' z daną osobą, bo np. u kolesia, który ma więcej z kobiety niż przeciętny przedstawiciel owej płci (i wcale nie chodzi mi o homoseksualistów) to nie pasuje.
_________________ Niestety, rzadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń.
Rzemyki (szczególnie w większych ilościach) wyglądają na nadgarstkach bardzo ciekawie, ale musisz uważać i kupić naturalne rzemyki (inne farbują, co niestety nie wygląda zbyt efektownie). I z pewnością nie są "pedalskie", podobnie jak spodnie-rurki. Nie oznaczają też nic, nie przynależą do żadnej konkretnej subkultury, więc bez problemu możesz je nosić.
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Jeżeli ci się to podoba, to nawet nie pytaj. Nie kojarzy mi się to z homoseksualizmem
Rzemyki są w dewocjonaliach. Właściwie nie wiem czemu właśnie tam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum