Rzemyk na nadgarstku - chłopak Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Moda » Rzemyk na nadgarstku - chłopak

Rzemyk na nadgarstku - chłopak
Autor Wiadomość

vvdx 
Mega wymiatacz
smoker

Imię: Piotrek

Wysłany: 2010-01-27, 13:30   

Lena, no nareszcie ;) udalo sie hehe. Szkoda ze przy Twoim nicku nie ma funcji "prowokuj do dyskusji" :evil: szkoda ze na taki temat, ale z braku laku kit tez dobry ;)

Martina napisał/a:
moja opinia jest oparta na moim poczuciu estetyki.

tak wiec dalej zapytam się Ciebie co nieestetycznego jest w noszeniu bransoletki, wydaje mi sie ze nic. A opinia moze byc oparta na guście, ale musi byc uzasadniona w sposob jaki podalas np. nizej.

Martina napisał/a:
dlaczego nie lubisz szpinaku (zakładając, że nie lubisz). ja w takich momentach robię minę pt. o_O i jedyne uzasadnienie jakie przychodzi mi do głowy to "bo mi nie smakuje".

smak, zapach, wyglad na tym opieralbym swoja opinie. (Dla Twojej informacji nie iwem czy jadlem kiedys szpinak, wiec nie moge CI powiedziec czy lubie czy nie.

Martina napisał/a:
uważam, że noszenie takiego czegoś na ręce jest obciachowe BO MI SIĘ TO NIE PODOBA.

moze dlatego ze widzialas takie kiety tylko u dresow jak moisz i zle Ci sie one kojarza.

Mihihih,
Mihihih napisał/a:
A do łańcucha na nadgarstku brakuje tylko dresu i łysej głowy

albo kogos kto poprostu lubi nosic bransoletke na reku :)

Li. 
Hiper wymiatacz

Imię: Lidia

Wysłany: 2010-01-27, 13:45   

vvdx, rzucasz się jak małe dziecko, a przecież nie każdemu może się spodobać to, co Ty nosisz. To jest kwestia gustu. I dla mnie argument (w kwestii ubioru), że komuś się nie podoba, jest jasnym i oczywistym argumentem, który nie potrzebuje większego tłumaczenia.

I tak, łańcuchy przeważnie kojarzą się z dresami albo osobami, które myślą, że jeżeli założą łańcuch, to pokażą, że niby mają kasę i wszystkie laski na niego polecą.

Dla mnie owy łańcuch wygląda tandetnie i NIE PODOBA mi się, tak jak i wielu dziewczynom, więc się tak nie rzucaj. Jedynemu nie podobają się na rękach obroże, drugiemu łańcuchy, a trzeciemu nawet zegarki.

Zresztą, jakby nie było, temat jest o rzemykach, a nie łańcuchach.

vvdx 
Mega wymiatacz
smoker

Wysłany: 2010-01-27, 13:53   

Cytat:
I tak, łańcuchy przeważnie kojarzą się z dresami albo osobami, które myślą, że jeżeli założą łańcuch, to pokażą, że niby mają kasę i wszystkie laski na niego polecą.

kazda figura geometryczna jest kFadratem. jak ktos leci na bransoletke to gratuluje.
Takie troche plykie myslenie ale ok.

Li., jaki kolor rzemyka najbardziej lubisz ??

Martina 
Hiper wymiatacz
pomarańczowa mantra

Wysłany: 2010-01-27, 13:58   

vvdx napisał/a:
tak wiec dalej zapytam się Ciebie co nieestetycznego jest w noszeniu bransoletki, wydaje mi sie ze nic.
widzisz - tobie się wydaje że nic - twoje święte prawo. mi się noszenie takiego dziadostwa na ręku gryzie z moim poczuciem estetyki - moja sprawa. odpuść, bo nie ma o czym dyskutować.

'kiety' są obciachowe. rzemyki mogą być.

Li. 
Hiper wymiatacz

Imię: Lidia

Wysłany: 2010-01-27, 13:58   

Nigdzie nie napisałam, że ktoś w ogóle na bransoletkę leci, a że są osoby, który myślą, że jeżeli założą łańcuch, to zyskają plus u kobiet i wszystkie się do niego zlecą. Wybacz, ale z takimi osobami już się spotkałam - noszą dla szpanu.

vvdx napisał/a:
Li., jaki kolor rzemyka najbardziej lubisz ??

Żaden.

Mihihih 
Pogromca postów
dziecko neo.

Imię: J.

Wysłany: 2010-01-27, 15:55   

vvdx napisał/a:
kazda figura geometryczna jest kFadratem. jak ktos leci na bransoletke to gratuluje.
Takie troche plykie myslenie ale ok.

Jakby nie patrzeć Twoje myślenie też jest płytkie, bo NIE DOPUSZCZASZ DO SIEBIE zdania innych i tego, że komuś może się nie podobać to, co Tobie.

Mariqua 
Mega wymiatacz
Za dużo wymagam

Imię: Autodestrukcja

Wysłany: 2010-01-27, 16:40   

vvdx napisał/a:

to bardziej pasuje do "pink girl".

A co to za różnica?

Cytat:
Mariqua, jesli dla Ciebie oznaka tandety jest biżuteria to co jest oznaka takiego bycia na topie fali i wogole modne co mozna nosic zeby nie byc tandeciarzem.

Mnóstwo jest takich rzeczy. Trzeba mieć po prostu wyczucie.

Cytat:
Pomijam fakt ze wszystkie panie z kolczykami to tandeciary :evil: oczywiscie w Twoim rozumieniu :-D

Nie odwracaj kota ogonem. Nie mówię o całej biżuterii, a o łańcuchach. Wg mnie są tandetne i już.

Cytat:
nikt nie mowi ze to ma byc lancuch taki jak ma krowa.

Ja również.

Cytat:
Chodzi mi o takie cos:
Obrazek
Obrazek

I właśnie to miałam na myśli.
Popieram moich przedmówców.

Piracy 
Pogromca postów
Fuck-Friend

Imię: Matt

Wysłany: 2010-01-27, 16:42   

Osobiście mam to w dupie, czy komuś się moja pieszczocha podoba, czy nie. Noszę, bo lubię i tyle.

Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.

Ufam tylko tym kobietom, które widziałem nago.

Lena 
Pogromca postów
<3

Imię: Mieczysława

Wysłany: 2010-01-27, 16:45   

vvdx napisał/a:
Szkoda ze przy Twoim nicku nie ma funcji "prowokuj do dyskusji" :evil:
:] :] :] no niestetty

PAnowie uprzejmie Was proszę o to byście ozdób na rękach oszczędzili.

slow 
Moderator

Wysłany: 2010-01-27, 16:46   

Piracy napisał/a:
Osobiście mam to w dupie, czy komuś się moja pieszczocha podoba, czy nie. Noszę, bo lubię i tyle.

Dlatego,że jest adekwatna do Twojego stylu.I słusznie,nie drapnij tylko żadnej laski po twarzy :-P

I czemu ma służyć rozwodzenie się na temat co jest bardziej passe :rzemyki,czy łańcuchy.Wszystko jest zależne od preferowanego stylu.

Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk

Piracy 
Pogromca postów
Fuck-Friend

Imię: Matt

Wysłany: 2010-01-27, 16:50   

slow napisał/a:
I słusznie,nie drapnij tylko żadnej laski po twarzy

Ostatnio niechcący zraniłem koleżankę z klasy, ale nawet wybaczyła.

Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.

Ufam tylko tym kobietom, które widziałem nago.

vvdx 
Mega wymiatacz
smoker

Wysłany: 2010-01-28, 10:55   

Martina napisał/a:
widzisz - tobie się wydaje że nic - twoje święte prawo. mi się noszenie takiego dziadostwa na ręku gryzie z moim poczuciem estetyki - moja sprawa.

aaa ! przeczytaj definicje estetyki bo chyba chodzi Ci dalej o gust, a nie estetykę.

Martina napisał/a:
odpuść, bo nie ma o czym dyskutować.

odpuszczam bo wiedze ze z Toba naprawde nie ma ma o czym. Tak na boczku nie mozna tego nazwac tego dyskusja poniewaz ta byla prowadzona jedynie przez mnie ;) bo jak ktos tak sumuje "nasza dyskusje": 'kiety' są obciachowe. rzemyki mogą być to darujmy sobie naprawde.

Li. napisał/a:
Nigdzie nie napisałam, że ktoś w ogóle na bransoletkę leci, a że są osoby, który myślą, że jeżeli założą łańcuch, to zyskają plus u kobiet i wszystkie się do niego zlecą. Wybacz, ale z takimi osobami już się spotkałam - noszą dla szpanu

Dla Twojej wiadomości sam nie nosze bransoletki, ale kiedy nosilem (i kiedy bede nosil) nigdy nie uważalem ze zyskuje jakis plus u dziewczyn - nie iwem w czym taka kieta moze pomoc - serio. Szpanowac kazdy moze czy to kieta czy to żemykiem.

Mihihih napisał/a:
Jakby nie patrzeć Twoje myślenie też jest płytkie, bo NIE DOPUSZCZASZ DO SIEBIE zdania innych i tego, że komuś może się nie podobać to, co Tobie.

Zaufaj ze dopuszczam, jesli oparte jest jakimis argumentami, dowodami, a nie cos w stulu "bo sa obciachowe". To jest dopiero plytkie myslenie.

Mariqua napisał/a:
Cytat:
Mariqua, jesli dla Ciebie oznaka tandety jest biżuteria to co jest oznaka takiego bycia na topie fali i wogole modne co mozna nosic zeby nie byc tandeciarzem.

Mnóstwo jest takich rzeczy. Trzeba mieć po prostu wyczucie.

czyli jesli wybieram kiete zamiast rzemyka to nie mam wyczucia :-o

Mariqua napisał/a:
Nie odwracaj kota ogonem. Nie mówię o całej biżuterii, a o łańcuchach. Wg mnie są tandetne i już.

wydaje mi sie ze nie odrozniasz łańcuszka od łańcucha. Argumentacja tez jak najbardziej uzasadniona.

Lena napisał/a:
vvdx napisał/a:
Szkoda ze przy Twoim nicku nie ma funcji "prowokuj do dyskusji" :evil:
:] :] :] no niestetty

nie przejmuj sie :-P predzej czy pozniej sie uda sie :hyhy:

Constantine 
Pogromca postów
Odszedł.

Wysłany: 2010-01-28, 11:23   

Lena napisał/a:
PAnowie uprzejmie Was proszę o to byście ozdób na rękach oszczędzili.

Dla mnie więcej to są talizmany i po części symbole czegoś zawdzięczam pasję i miłość, a przy okazji każda silikonowa bransoletka oznacza co innego w dobrym celu jak walka z rasizmem czy też pomoc dzieci z krajów trzeciego świata. A łączone razem na jednej i drugiej ręce dają barwy które kocham albo coś zawdzięczam :)

Porcelana. 
Pogromca postów
Laura Palmer

Wysłany: 2010-01-28, 11:32   

Jesteście niesamowici, temat o rzemykach na ręku zaowocował czterema stonami burzliwych dyskusji. :-D
Co o tym sądzę? Hmm, od kilku lat w ogóle tego nie widziałam. Nie jestem zwolenniczką obwieszania się przez facetów ozdóbkami, ale taki rzemyk, powiedzmy, to jeszcze wersja soft. Zawsze lepsze to niż gruby łańcuch.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.

fire, walk with me...

ojzu 
Pogromca postów
.|.

Imię: Lesław

Wysłany: 2010-01-28, 11:55   

Porcelana. napisał/a:
Zawsze lepsze to niż gruby łańcuch.

Łańcuch się przynajmniej świeci, a to ani ładne ani błyszczące..

Odpowiedz do tematu