To ja jestem kobietą, i myślę, że jeżeli na czyjejś ręce ma się coś świecić, to lepiej, żeby była to moja, nie mojego faceta.
Co kto lubi, dla mnie łańcuchy, to wioska, jak mało co.
_________________ "Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem"
To ja jestem kobietą, i myślę, że jeżeli na czyjejś ręce ma się coś świecić, to lepiej, żeby była to moja, nie mojego faceta.
Co kto lubi, dla mnie łańcuchy, to wioska, jak mało co.
Wy macie kolczyki tu i tam i jeszcze gdzies. A dla mnie jest to ozdoba jak nie wiem co :)
Imię: grrr
Wysłany: 2010-01-28, 12:59
Constantine napisał/a:
Lena napisał/a:
PAnowie uprzejmie Was proszę o to byście ozdób na rękach oszczędzili.
Dla mnie więcej to są talizmany i po części symbole czegoś zawdzięczam pasję i miłość, a przy okazji każda silikonowa bransoletka oznacza co innego w dobrym celu jak walka z rasizmem czy też pomoc dzieci z krajów trzeciego świata. A łączone razem na jednej i drugiej ręce dają barwy które kocham albo coś zawdzięczam :)
albo się lubi albo się nie lubi. pocucie gostu to jest kwestia względna, no i się nie ma co rzucać na siebie o głupie brasoletki.
wolę rzemik niźli jakieś dziwne świecące łańcuchy,
się zgodzę, a rzemyki nawet bardzo lubię. ale te podróby srebra, albo nawet i prawdziwe srebro, jak dla mnie wygląda okropnie. nawet dla tych bez oczojebnych butów, dresu i kur** zamiast przecinka.
_________________ Tam też zobaczyłem człowieka, który był nagi, ale chodził z kałasznikowem na ramieniu.
Ludzie rozstępowali się przed nim, omijali go.
Chyba był to wariat.
Wariat z kałasznikowem.
Wysłany: 2010-02-17, 14:24
Ja nic nie mam do rzemyków, sam nie noszę, ale wolałbym to, niż te wszystkie łańcuchy i sygnety. Na rękach noszę tylko zegarek na bransolecie, a na szyi to nic nie noszę;p
_________________ Wczoraj jest historią, jutro jest tajemnicą, dziś jest darem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum