Imię: Kuba
Wysłany: 2009-10-18, 19:25
Sny nic nie oznaczają.
Mi się to kiedyś śniło, ale teraz już nie.
Zwykle w trakcie "lotu" się budziłem i miałem takie uczucie jakbym lądował na swoim łóżku.
Ja jak popiję to mam takie sny, że spadam z dachu browaru w Tychach do tira pełnego marihuany, spada ognista gwiazda z nieba zapala zawartość naczepy tira i zaciągam się, aż odpływam.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Od czasu do czasu miewam... to jak już uderzam to się budze z takim odruchem jak bym spadła do łóżka, albo kiedyś że latam i to serio uczucie było nieziemskie.
mi się śniło pewnego czasu że spadam z szafki w swoim pokoju. Lecę i lecę i lecę...a gdy następuje moment zderzenia się z podłożem sen się kończy i zwykle budzę się pod wpływem tego całego "podskoczenia" na łóżku...też nie wiem jak to nazwać
_________________ "Byłem rad, że mogę udzielić prawidłowej odpowiedzi, co też uczyniłem. Powiedziałem, że nie wiem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum