Siema
Mam na imię Krystian. Mam 14lat. Mieszka w Rzeszowie i chodzę do 2gim. Znalazłem to forum przepadkiem w googlach tak z nudów. Zarejstrowałem się tu bo szukam nowych znajomości. Moje gg 3311371. Piszcie chłopaki i dziewczyny czekam...
Cześć Cześć!
Wprowadzam walkę z postami Froziego , jako ,że jesteś nowy to zada on Ci pare pytań:
Czy polubisz pryzmata?
Czy lubisz mrówkojady?
Jakiej jesteś orientacji?
A i jeszcze stwierdzi ,że jak kochasz Błysk to masz w ryj , więc mów ,że , tak bo ja też.
No i ogólnie Frozi , jest spoko ale przyzwyczaj się ,że Cię zgwałci.
Wprowadzam walkę z postami Froziego , jako ,że jesteś nowy to zada on Ci pare pytań:
Czy polubisz pryzmata?
Czy lubisz mrówkojady?
Jakiej jesteś orientacji?
A i jeszcze stwierdzi ,że jak kochasz Błysk to masz w ryj , więc mów ,że , tak bo ja też.
No i ogólnie Frozi , jest spoko ale przyzwyczaj się ,że Cię zgwałci.
jesteś niesamowity.
witaj Krystian.
_________________ i choćbyś nie wiem jak się starała, słuchawki zawsze będą poplątane, herbata za gorąca, a facet nie ten.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
A więc odpowiadam na wszystkie wasze pytania:
- Nie lubię gotować
- Niewiem czy polubię pryzmata zobaczy się
- Nie lubię mrówkojadów
- Hetero
- Słucham amerykańskiego Hip-Hopu i Popu
Narazie chyba odpowiedziałem na wszystkie pytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum