Elo, elo jestem Kris za 23 dni kończe 17lat (18 sierpnia)
Jestem z Czechowic-Dziedzic (koło Bielska-Białej)
Gram w koszykówke i Counter Strike 1.6 Non Steam, słucham rapu i trance oraz elektronicznej muzki.
Interesuje się muzyką, moją dziewczyną i beabtoxem, którego ucze się już rok.
Ogólnie jestem marudny, wredny, dogaduje wszystkim, jestem optymistą, zawsze mam ostatnie zdanie, pyskuje, nie lubie czarnych i pedałów, jestem zazdrosny mimo pewności siebie, lubię się narcyzować, nigdy nie płacze, jestem wierny, wspaniały i ogólnie FAJNY :)
Mam dziewczyne jestem znią już 8 miesięcy i dobrz nam razem, nie mam zamiaru jej zmieniać (i mam nadzieje, że tak zostanie).
Można znaleść na fotce, nk, plurku, fblu i forum sieci CS'a pod loginem K.R.I.S. :)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie słuszną opinię piszącego w dniu dzisiejszym. Nie może on świadczyć przeciwko niemu w przyszłości. Ponadto piszący zastrzega sobie prawo zmiany poglądów w każdym momencie, bez podawania jakiejkolwiek przyczyny.
Nie jestem jakimś techno mułem.
Można porównać moje słuchanie do picia wina.
Cheleje alkoholik (żul, menel) Delektuje się koneser (smakosz)
Ja jestem takim koneserem nie słucham jakiś C-boolów, pakito itp.
Słucham wyrafinowanego Trance.
Ogólnie nie lubie imprez związanych z tą muzyką, pełno wixiarzy w białych rękawiczkach do tego pełno dragów żeby wytrwać całą noc.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie słuszną opinię piszącego w dniu dzisiejszym. Nie może on świadczyć przeciwko niemu w przyszłości. Ponadto piszący zastrzega sobie prawo zmiany poglądów w każdym momencie, bez podawania jakiejkolwiek przyczyny.
_________________ Światem żądzą chwile...
Sekundowe zdarzenia... Chwile kochamy, chwile tu jesteśmy, przez chwile blądzimy ,a przez całe życie chwil załujemy ...
_________________ "Carpe diem. [...] Napisał tak, ponieważ jesteśmy tylko pokarmem dla robactwa. Ponieważ jest nam dane ujrzeć tylko kilka wiosen i kilka jesieni."
A co to za świat bez marzęń ?
Chociaz chyba większośc spełniłem.
Banicja Wieczysta napisał/a:
ale z tą nienawiścią do Afroamerykanów to sobie u mnie nagrabiłeś. Prostak jesteś.
Miałem znimi wiele doczynienia.
Są dupkami uważają się za lepszych, a jak ktoś im coś powie to do sądu i płacze, że rasizm.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum