Hej wszystkim ; )
Mam na imię Julia x3
A dlaczego Dianaa?
Cóż, własnego imienia używam rzadko. Praktycznie cały czas jestem nazywana Dianą.
Ostatnio zaczęła mi tak mówić nauczycielka xD
Mam 14 lat, pójdę do drugiej gimnazjum. Interesuje mnie grafika komputerowa, muzyka i fotografia. Wybaczcie mi proszę, jeśli nie będę czegoś wiedzieć. Postaram się dostosować do użytkowników, i jak to mam w naturze - dobrze się bawić ^^ Ok, to bye
Witaj strudzony wędrowcze w naszych skromnych progach.
Frozy, ile razy mam Ci mówić kot najlepszy z grilla od betonu wygodniejsza blacha falista a po za tym to powinniśmy się leczyć xD A skoro Ty jesteś Justni to ja jestem Michał Wiśniewski.
A dokładnie czym się interesujesz mając na względzie grafikę komputerową.
Masz poglądy polityczne/społeczne?
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
Frozy, kiedyś usiłowałam zjeść kota XD nie, nie udało mi się. I nie mam zdania o Bieberze, nie słucham jego muzyki. A co do Grafiki komputerowej, to interesuje się wszystkim co z tym związane.
Ostatnio wzięłam się za książkę "Rok naszej wojny".
W grafice nie jestem najlepsza, ale pokazałabym tylko miałam skana komputera i wszystkie moje prace mam na płycie. Jak wgram, to postaram się pokazać : ]
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum