Wpisujcie jakie lubicie sklepy internetowe? Może znacie jakieś ciekawe, oryginalne, które możecie polecić, albo bardzo tanie... Piszcie jakie doświadczenia ze sklepami itd..
Osobiście polecam sklep internetowy z ubraniami projektowanymi przez wokalistę BMTH Olivera Sykesa - iheartdropdead.com. Nie są drogie, a jakość rewelacyjna. Jeśli komuś z Was spodobałyby się koszulki, a nie znacie zbyt dobrze angielskiego, aby dogadywać się ze sprzedawcami, to dajcie znać, mogę sprowadzić określony wzór .
Mam również koszulkę ze sklepu hottopic.com, ale odradzam, bo choć cena nie jest również wysoka, to jakość marna.
Podobnie odradzam popularny rockmetalshop.pl - wiem, że nie oni są producentami, ale niektóre drogie koszulki są bardzo słabej, wręcz 'bazarowej' jakości. Do tego bywa problem z rozmiarami. Znajomy zamawiał rozmiar 'M', który na stronie został prawidłowo rozpisany, a w rzeczywistości okazał się być sporo mniejszy.
heh to zależy jakie rzeczy w tych sklepach mają się znaleźć... bo ja do auta sporo kupuję na necie.. www.felgi0opony.pl, prince.com.pl... a tak to generalnie urban city, i oczywiście allegro..
_________________ Twój uśmiech...to już nie wróci...
Mogą to być różne rzeczy ciuchy, komputery,książki, samochody itd. Chodzi mi głównie o ciekawe strony, bo czasem można coś fajnego znaleźć i taniej kupić:) Marpi, co do felg to i opon fajna stronka:):)
Jeśli chodzi np. o markowe ciuchy i obuwie, to ja często zamawiam z [reklama] - nie wciskają podróbek i wdzianka są dobrej jakości, ale zazwyczaj szukam tam ze względu na cenę. Promocje są spore, więc można zaoszczędzić poro kasy. I w to mi graj A reszta na bibeczkę ;P
Aaa różnie z tymi sklepami jest u mnie. Wszelkie firmowe sklepy z ciuchami. Każda marka ma chyba taki sklep w necie. Oprócz tego też sklepy sportowe (ze sportowymi ciuchami). Od jakiegoś czasu [reklama] i moje dwa ulubione działy tam: Promocje i wyprzedaże teraz poluję na trampki converse'y
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum