Wysłany: 2009-09-18, 20:18 skórzane botki - hit czy kit?
Otórz - tak jak w temacie. Skórzane botki na In czy OUT?
Macie tu kilka przykładów. Moim zdaniem świetnie nadawały
by się na jesień do czarnego płaszcza, który
mam zamiar sobie nabyć wraz z takimi botkami. :)
Co sądzicie?
Z reguły nie lubię obcasów i wiem, że wygląda to dosyć kontrastowo - buty do kostek + szpilki.
Zdecydowanie w moim guście jest płaski obcas, niekoniecznie materiał skórzany, ale mógłby być. Ew. Zamsz etc
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
buty całkiem ciekawe, ale nie dla mnie, nie na mój styl życia. Jak w tym dobiec do autobusu zaliczony chodnik jak nic.
Najbardziej podobają mi się te z czwartego linka.
Wysłany: 2009-09-18, 22:48
Te pierwsze nie powiedziałabym, że to botki. Nie są złe. Gdyby były niższe to w porządku, ale takich w życiu nie złożę.
W ogóle ja jestem przeciwko botkom. Nie podobają mi się, nie widzę siebie w nich, wydaje mi się, że noga w nich wygląda co najmniej dziwnie. I nie rozumiem założenia, że u góry są takie szerokie.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Jak już to drugie. Ogólnie to wg mnie nadają się tylko na jakąś sesję zdjęciową ^^ Zresztą nie wyobrażam sobie w zimę chodzić w niskich(chodzi mi o cholewkę), zimnych i przemakających butach na wysokim obcasie. Zgroza.
oxfordy są fajne, ale jeśli się ma kokretny zamysł, a nie tak sobie do płaszcza- bo może pasować ale nie musi. podobają mi się tylko trzecie z tych tutaj, ale widzę, że satynowe, co daje prosty wniosek- nie na ulicę.
Hm, ze sznurówkami podobają mi się tylko te z odkrytymi palcami, sama mam takie zakupione w reserved , fioletowe oraz te z kokardą jakoś nie przypadły mi do gustu, w ostateczności te ostatnie,ale nie podoba mi się obach i ta dziwna połyskliwość. Więc akurat te modele uznałabym z kit. Lubię botki, płaskie,na obcasach, mam kilka par i to dość mocno już wychodzonych.Zazwyczaj wolę te najprostsze modele bez zbędnych udziwnień.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum