Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-05-04, 18:59
A ja mam a'la skórę, bo choć prawdziwe są piękne, to nawlekanie na siebie zwierzęcej skóry kłóci się z moimi zasadami.
Obrzydzają mnie te flaki ze ściągaczami na dole z materiału jak na bluzę...
Mnie nie obrzydzają ,ale na pewno mi się to nie podoba. Co do skórzanej kurtki to jest to super sprawa, swoją mam od dobrych paru lat i po prostu uwielbiam w niej chodzić. Im bardziej zniszczona tym lepiej:) Najważniejsze,że ja się w niej dobrze czuję
Imię: Matt
Wysłany: 2010-05-08, 11:38
Wczoraj sobie jechałem do Mielca, jak to w piątki się zabawić i na jednym z przystanków wsiadło jakieś 4 "słodkie" dziewczyny w skóropodobnych wyrobach. Czułem, jak moja skóra wydawała się być gwałcona przez takie ścierwo. Zło, spalić, wyrzucić, darować sobie wychodzenia na świeże powietrze w czymś takim.
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
Imię: Remik
Wysłany: 2010-05-10, 11:03
leje z nich :D tak samo jak z tych co je noszą, co drugi mega plejas taką ma bo przecież lachy lecą na skórę śmiech na sali i tyle no ale cóż żyjemy w czasach w których jakiś megawrażliwynapiękno stylista powiedziałby że gó** jest modne to znalazłoby się fch** ludzi którzy chodziliby w gó**. ot co
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Bardzo fajne skórzane kurtki są w TK Maxx, czasami znajdą się jakieś perełki od Lagerfelda czy Klein'a, ale niestety mojej rozmiarówki nigdy niema. Uroki 193 cm...
Najlepsza kurtka :
http://www.agdesktop.com/...c-ryan-0004.jpg
mega mi się podoba.
Te ze skaju mi się wcale nie podobają- po raz są nieprzyjemne w dotyku, a po dwa większość z nich ma ściągacze na rękawach (nienawidzę tego!), a na dodatek to-to jest we wszystkich kolorach tęczy. Sama mam jedną brązową- co do tworzywa z którego jest wykonana nie mam stuprocentowej pewności bo jest pozbawiona jakiejkolwiek metki, wyciągnęłam ją z szafy mamuśki i teraz się dzielmy nią.
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
Fajne są takie a'la skórzane, nawet bardzo, ale fason damskich wersji w większości mnie odraża... tu ściągacz, tam ściągacz... i takie króciutkie, że dziewuchom pępek widać. Lans. Zwykła jest okej, podobają mi się zarówno na guziki jak i na zamek, tylko mają być czarne. I żeby nie waliły po oczach (ostatnio błyszczące rzeczy są w modzie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum