Wysłany: 2009-10-04, 11:48
Nie podobają mi się te 'skórzane' kurteczki, u mnie są w co drugim sklepie, kiedyś widziałam je w housie albo reporterze, nie pamiętam.
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
idę przez miasto, co druga dziewczyna, którą mijam ma taką. porażka. tak jak ktoś wcześniej napisał, że z tą kurtką jest tak jak z arafatkami. chwilowa moda, ''miastowa''. dla mnie to szczyt wiochy, nie mogłabym ubrać, jak to moja mama mówi, takiego ''skajonura''.
_________________ Niestety, rzadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń.
Nie przesadzajmy. : D
'Sztuczna' skóra bo inaczej jej nazwać nie mogę nie jest zła.
Ale co prawda u mnie w mieście w tamtym roku był jeden krój sprzedawany wszędzie. W efekcie co 2 miała taką samą. Z tym, że inny kolor.
Teraz jest w czym wybierać. Ja osobiście nie posiadam. ; ) Ale kiedyś mam zamiar się w nią zaopatrzyć. Do tego czasu to ta 'moda' minie.
U mnie problem leży w tym, że podobają mi się takie kurtki, ale rzadko w mojej chodzę, bo niestety chyba 90% kobiet, które mijam codziennie ma taka samą :/
_________________ Nie pragnę słów, wzrokiem do mnie mów. www.agyn.fbl.pl - komentarze bardzo mile widziane
O, właśnie.
A chłopcy w skórzanych kurtkach podobają mi się strasznie.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
O, właśnie.
A chłopcy w skórzanych kurtkach podobają mi się strasznie.
Oj przyłączam się do tego stwierdzenia. Niesamowity widok
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Skórzana kurtka nie podoba mi się ani na mnie, ani tym bardziej u faceta.. wole luźniejszy ubiór, w skórze czułabym się dziwnie, a nie o to chodzi.. u faceta za to działa na mnie bardziej odpychająco niż przyciągająco.. no ale wszystko zależy od gustu..
Podobaja mi sie bardzo takie kurteczki, ale nie mam. Nie chcę wygladać jak 3/4 mojego i tak małego miasteczka
I nie potrafię zrozumieć takiego podejścia.
Jeśli Ci się podobają to czy ma jakiekolwiek znaczenie to,że tyle osób je nosi ?
Oryginalność kosztem swojego stylu i gustu ? Nie noszę rurek bo wszyscy je mają,nie noszą botków , bo wszyscy je mają.Chyba bym wykitowała.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum