Kurcze, ciekawe ,czy ktoś ma taką samą bieliznę..
I co wtedy.
A co do skórzanych.Zakupiłam sobie nową.Grzeje.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Podobają mi się. Zwłaszcza jasny brąz.
Mam taką granatową, z kapturem.
I co z tego, że co 2 osoba je nosi, ważne, że mi się moja podoba i dobrze się w niej czuję, na innych jakoś nie zwracam uwagi : )
_________________ "Być może mężczyzna wymyślił ogień, lecz kobieta wymyśliła, jak z ogniem igrać."
osobiście mi się nie podobają bo każdy je ma ;D po za tym były by fajne,
u mnie jest ich mnóstwo na targu. po za tym są one chłodne, większośc nie ma żadnej ocieplinki
dokładne na targu jest dużo, ale nie grzeją jakoś specjalnie
_________________ "Świata nie da się zmienić, ale zawsze można zmienić siebie"
O z tym to się nie zgodzę.Mam niezbyt grubą skórzaną kurtkę i naprawdę jest mi w niej cieplutko,a nie ma co należę do zmarźluchów.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
A właśnie, że grzeją. Sama mam (co prawda fason nie za bardzo przypomina ten Masowej produkcji) ale moja skórka jest bardzo ciepła, taka w sam raz na jesień. I od wiatru obroni i od deszczu jak trzeba.
Czego powiedzieć nie mogę np. o Płaszczykach z czego niektóre z nich są tak cienkie, że przy mocniejszym powiewie przeszywają mnie ciarki.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-10-18, 13:33
kocham ramoneski. Jednak fakt 'mody' i tego ze co 2 osoba ja nosi wytracil mnie troche z rownowagi, mam nadzieje ze szybko ta moda minie. Ja z ramoneska pozostane.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-10-18, 14:17
ja swoja mam z Londynu . ostatnio prawdziwe Ramoneski byly w top Shopie, nie wiem czy jeszcze sa. dawno nie bylam.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Mi się strasznie podobają,ale wkurza mnie to,że teraz wszyscy w nich chodzą..
Dlatego narazie zrezygnuję z kupna na rzecz czegoś mniej ''okupowanego''
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Szczerze powiem, ze niezbyt przypadły mi do gustu, głównie z tego powodu, że to takie połączenie dwóch stylów - sportowego i eleganckiego. Jak chce wyglądać elegancko to ubieram kurtę skórzaną, bez żadnych elementów sportowych, a jak chce iść pobiegać to ubieram np taką kurtkę jak mają na [reklama] No oczywiście o gustach się nie dyskutuje, każdy nosi to co lubi.
Kiedyś sobie kupię fajną, skórzaną kurtkę. Według mnie są bardzo fajne ale nie wszystkim pasują.
Mi się ogólnie podobają i dla skórzanych kurtek jestem na tak (oczywiście nie każdych).
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum