Co o nich myślicie? podobają Wam się takie , lub oczywiście podobne?
Najbardziej w NICH wkurza mnie fakt iż co 2 osoba je nosi ale okey. Szukałam dziś w centrum i nigdzie nie BYŁO tzn.były ale oczywiście nie o moim rozmiarze. Gdzie je ludzie kupujecie?!
żebyś wiedział
ja kupiłam sobie na początku sezonu wtedy jak jeszcze nikt w jej nie miał za miesiąc już je wszyscy mieli, więc teraz leży głęboko w szafie ;p
_________________ Są dwa pytania, które człowiek musi sobie zadać: pierwsze brzmi “Dokąd idę?” a drugie: „Kto idzie ze mną?” Jeśli kiedykolwiek postawisz sobie te pytania w złej kolejności – masz problem.
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-10-02, 18:23
Stara fotka, teraz kurtka jest bardziej powycierana. :D Zajemetalowa.
Takie są najfajniejsze. Wkurzają mnie takie proste kurtki, czarne itd.
Najfajniejsze są z metalowymi kawałkami, i powycierane :D
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
osobiście mi się nie podobają bo każdy je ma ;D po za tym były by fajne,
u mnie jest ich mnóstwo na targu. po za tym są one chłodne, większośc nie ma żadnej ocieplinki
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-10-02, 18:25
Wcale nie mają jej wszyscy... wręcz powiem że niewiele osób je ma. No w każdym razie w moim otoczeniu. Ale nikt nie ma takiej fajnej powycieranej :D
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Bard_Zerald, ta jest spoko
ale jeśli chodzi o te od LillyLu, to nie są fajne. przynajmniej te modele. widziałem fajniejsze. a tak po za tym to pospolite
Jejciuuuu. Od kilku tygodni poszukuję takiej właśnie kurtki - i oczywiście mam podobny problem co ty. Strasznie mi się one podobają. Bardzo dużo osób je ma i z tego powodu jest mi wielce przykro... ale i tak muszę ją mieć. :)
_________________ `Przedstawione, co piękne, zakończone, co straszne.
...Nie wszystko, co piękne, jest nasze...`
Norbs93, widziałam świetne męskie w H&M'ie! różne kolory. Natomiast z damskimi to ogólnie problem jest. Śmieszne to jest. Co 2 osoba na ulicy ma taką kurtkę natomiast w sklepach nie ma ani jednej. Wszystko kurde wykupili.
Kurta, jak kurta. Akurat modele podane przez LillyLu mi się nie podobają i czarny kolor też mi się nie podoba. Widziałam za to bardzo ładną, w podobnym stylu, tylko szarą i te karmelowe też przyjemnie wyglądają.;) Ale sama takiej nie posiadam, na jesień bardziej preferuję trencz, cieplej w nerki.;D
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Pamiętam jak ze 3 lata temu chciałam mieć skórzanę kurtke,nigdzie nie mogłam takiej kupić, w końcu znalazlam, ale wtedy okazało sie, że je prawie wszyscy noszą, bo teraz niby taka moda, wkurza mnie to, tak samo było z trampkami, kupiłam chodzę zawsze się śmiali z tych moich trampek, a teraz pół miasta w nich chodzi, bo to taka moda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum