_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
istotnie na smak spermy mają wpływ ananasy, sprawiają że jest znacznie słodcza, oraz inne owoce wysoko pektynowe, np: jabłka, natomiast słodycze dosładzane sacharozą lub aspartamem nie przekładają się na poprawe smaku spermy, więc nie prawdą jest że poprawia go wszystko co słodkie, ale również istnieją produkty, które znacznie pogarszają smak spermy są to np: papierosy i alkohol, sprawiają one że sperma staje się gardzo gorzka.
_________________ Gdy dziewczyna ma 15 lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich by wymordowała. 2 lata później rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał.
Wyczytałam, ze smak spermy zależy w dużym stopniu od tego co mężczyzna konsumuje. Jeśli będzie jadł dużo owoców - ananasy, jabłka, mango, winogron, jego wydzielina stanie się słodsza. Powinien zaś unikać alkoholu, tytoniu i warzyw z rodziny kapustnych - brokułów, brukselki, kapusty, bo sprawiają, że sperma gorzknieje.
_________________ Seksualny klucz do moich emocji...
Popatrz na mnie jeszcze raz, w Twoich oczach widzę blask...
Uuu, ale poruszacie tematy ostre.... Ostatnio gadałam z koleżankami, specjalistka od spraw związanych z seksem, mówiły, że ona stosują różnego rodzaju polepszacze smakowe... Jedna ostatnio kupiła np. czekoladę z pędzelkiem, można jakiś ciekawy czekoladowy wzorek na ciele stworzyć (coś takiego można kupić w necie, merlin ma teraz w promocji walentynkowej). Podobno jest pyszne, a co i jak smarować, to chyba nie muszę pisać;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum