Mam nadzieję, że wy chłopaki lubicie nie tylko miniówy. Ja lubie spódnice, ale obsisłe i do tego dżinsowe miniówki działają mi na nerwy. Spódnica dla mnie ma być tuż przed kolano, albo całkiem długa, wzorzysta, szeroka.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Nie noszę.
Hm, nie mam ani jednej spódnicy ,którą mogłabym założyć na codzień (co innego kreacje wieczorowe).
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
jest zimno chodzę w spodniach, lato- spódnice, ale wole krótkie spodenki.
Podziwiam ludzi którzy wiecznie chodzą w długich spodniach kiedy jest gorąc z tekstem " bo mam grube ( czy nie jakieś tam ) nogi. Mi by się na to nie chciało wzracac uwagi
Osobiście wolę, gdy dziewczyna nosi spodnie. Rurki, nie żadne szerokie. Nie mam też nic przeciwko jeżeli na jakieś wyjścia, czy też jakieś święto w szkole, dziewczyny noszą spódniczki, pod warunkiem, że nie są to takie, że - kolokwialnie mówiąc - pół dupy na wierzchu wystaje.
Mam nadzieję, że wy chłopaki lubicie nie tylko miniówy
To nie jest tak
Asia ma taką jedną chabrową spódnicę, która sięga jej lekko za kolano i jestem w niej zakochany, piękna jest . Także nie, żebym jakiś rodzaj dyskryminował
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
Witam, dla mnie wszystko jedno, czy dziewczyna nosi spodnie czy spódniczkę, ważne żeby ona się czuła dobrze w tym co nosi. Nawet jeśli ona założy miniówkę i dla mnie będzie ona super wyglądała, to co z tego jeśli sama się będzie w tym źle czuła.
_________________ Twójtwór- Portal gdzie znajdziesz streszczenia, wiersze, kawały, opowiadania, recenzje i prace domowe www.twojtwor.pl
spódniczki są fajne (oczywiście o odpowiedniej długości) ale nie w połączeniu z białymi kozaczkami z ogromnym czubkiem, bluzką do pępka + wylewającym się sadełkiem ;p
ostatnio polubiłam zestaw jakas fajna tuniczka + legginsy.
ale nie ma to jak wygodne rurki :) a spódniczki zdarzy sie, owszem :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum