Raczej logiczne, że mężczyźni wolą coś co nie ma nogawek. Łatwiej jest sobie fantazjować.. prawda?
Ja osobiście noszę tylko spodnie. Nie rurki. Rurek nie lubię. Bojówki lub zwykłe, luźne jeansy. Mało seksowne, ale wygodne i nikt nie patrzy się na mnie jak na kawał mięsa.
Ostia, nie chodzi o to. Ja po prostu nie lubię niczego, co nie ma nogawek. I nie mówię, że dziewczyny noszą spódniczki, po to, żeby faceci się za nimi oglądali, ale bez względu na powody, dla których to zakładają oni i tak będą się gapić jak na obiekt do bzyknięcia. Wiem. Dziwny pogląd. I wiem, że uogólniam, bo nie każdy tak ma, no ale taka moja opinia jest.
Wygodniejsze są spodnie oczywiście, nawet ja gdzieś usiądę to nie muszę się martwić ci czegoś mi nie widać. W spódniczkach nie lubię chodzić, zawsze w spodniach chodzę, bo mam też brzydkie pozdzierane nogi.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Imię: Natalia
Wysłany: 2010-10-01, 14:37
Zdecydowanie spodnie,ponieważ są wygodniejsze,ale muszą być rurki ,bo za innymi nie przepadam.Spódniczkę tez od czasu do czasu założę na jakąś okazje,ale rzadko.Jak ktoś ma ładne,zgrabne i nogi no to czemu nie spódniczka.
_________________ ŻÝj čhwíĽą! zá čhwíĽę čhwíĽí ňíë má
Jestem za spodniami, w lecie króciutkie spodnie dla mnie są praktyczniejsze niż krótka spódniczka. Poza tym nigdy w życiu nie ubiorę dżinsowej spódnicy, jakąś zwiewną przed kolano bym przebolała, no ale jednak z tych rzeczy to prędzej sukienki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum