dzisiaj gdy zakladalem dres na trening pilki kumple ozbaczyli dziure w moich spodniach.nie stac mnie na nowy wiec musze w tym grac.zaczeli sie smiac i caly trening o tym gadali
ja ich ignorowalem,ale wole uniknac takich rzeczy na przyszlosc i dlatego tu pisze
jak unikac takich problemow ?
Powiedź, że nie stać Cię na nowy dres, a jeżeli mają ochotę się z tego śmiać to niech się śmieją i tak to Cię nie rusza. Myślę, że to powinno ich uciszyć. Jeżeli nie, to pamiętaj że w życiu są ważniejsze rzeczy niż dres. Nie przejmuj się ich docinkami, może kiedyś dojrzeją.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Albo obróć wszystko w żart. Zacznij sam śmiać się ze swojego dziurawego dresu, wiem, głupio to brzmi, ale trochę dystansu nie zaszkodzi. W końcu im się znudzi i dadzą Ci spokój.
a z dziurą łazić sięnie wstydzisz? no to zbieraj kasę na nowy, jeśli takie obrzydzenia są dla ciebie wyzej, wiele osób nawet i z niezłym portfelemchodzi do plumpów i żaden to wstyd ni hańba.
Imię: Daria
Wysłany: 2010-04-18, 12:39
tobi napisał/a:
tzn to jest tak ze gdyby mnie ktos zobaczyl to inni by sie smiali=w szkole nie daliby mi zyc..
To teraz nam może powiedz, w jaki sposób mieliby się dowiedzieć, że dana rzecz pochodzi z lumpeksu? Przecież tego na pierwszy rzut oka nie widać, nie ma też wyrytego na ciuchu napisu Pochodzi z second handu, więc, żeby koledzy wiedzieli o pochodzeniu dresu, musiałbyś sam im powiedzieć, skąd go wziąłeś.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
To ten no... jak masz dziurę to sobie ją załataj, lub miej forant czyli kilka spodni noś ze soba na wypadek gdy zrobi ci się dziura, szybko je zmienisz, a tamte możesz utylizować, będzie ekologicznie.
jeżeli sprawdzałeś i wiedziałeś o tym, to trzeba było od razu zaszyć. W second-handach jest masa ubrań bardzo dobrego gatunku za bardzo niską cenę. Nie ma się czego wstydzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum