Wysłany: 2010-07-20, 19:27 Spodnie Jeansowe o dużej długości
Hej , mój problem polega na tym że nigdzie nie mogę kupić spodni o długości nogawki około 120cm , w większości kończą sie na 114-115cm a takie są na mnie za krótkie. Jeśli już coś znajdę to są to proste klasyczne więc odpadają , chodzi mi o coś bardziej wyróżniającego , przetarcia , zwężenia , napis , wzór , pomięcia itp. Znalazłem jedynie coś takiego co o nich myślicie ? LINK
Może macie linki do jakiś sklepów internetowych albo jakieś konkretne firmy w galeriach ?
Te które pokazałeś są nawet ciekawe, nie powiem. Ale może to urok zdjęcia : ).
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Są firmy które przerabiają spodnie. Więc możesz kupić zwykłe i dać im do przeróbki, żeby się wyróżniały. Bedziesz mieć pewność, że nikt takich nie ma :P Albo zerknij na aukcje w necie, tam też się zdarzają nietypowe rozmiary. Ewentualnie w C&A w galeriach. Tam jest spory wybór różnych rozmiarów spodni. Ale teraz lato więc pewnie z długimi dżinsami jest słabiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum