Dziewczyny,co sądzicie o jeansach typu "ogrodniczki"??Takie zwykłe,bez udziwnień,jak kiedyś się nosiło.Mam kaprys,żeby je sobie kupić,ale kumpele mnie skrytykowały,że będę wyglądała jak farmer,albo wieśniara i że jak zafunduję sobie ogrodniczki,to poskładają mi się na słomkowy kapelusz. Nie było to miłe,dla tego rzucam tematem na forum,żeby obgadać to w szerszym gronie.Mam w końcu dopiero 14 lat,więc chyba mogę ubierać się typowo młodzieżowo i na luzie,a nie jak chodzący ostatni krzyk mody :hyhy:Jedynie,kto jest po mojej stronie to mój hymm kolega z resztą rówieśnik.Hehe,powiedział,że też sobie kupi i będziemy robić za "Jasia i Małgosię" na złość wszystkim osiedlowym dyktatorom mody Ja jednak nie mam całkowitej pewności,czy warto się wychylać .Czekam na odpowiedzi.
Ogrodniczki są w porządku, a w szczególności gdy jest ciepło
po pierwsze nie przejmuj sie koleżankami, jak ci się podobają te ogrodniczki,to sobie kup
po drugie ogrodniczki powróciły teraz na wiosne i lato 2010 na wybiegi, więc może koleżanki przeglądały modę z roku 2000
i nie przejmuj sie nimi, bo wiele osób chodzi w ogrodniczkach i wyglada wyjebiscie
Nie mam nic do ogrodniczek, bardzo fajne spodnie Ja tam wolę sukienki, no ale ogrodniczki są spox
Zapewniam Cię, że nie będziesz wyglądała jak farmer ;p
Mogą wyglądać szałowo. Zależy jak je będziesz nosić i z czym.
Dyktatorami mody się nie przejmuj, niech się zajmą sobą.
Na przyszłość: nie zwracaj uwagi na takie komentarze, to wiele w życiu Ci ułatwi.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
jeśli się jest chudym i strasznie seksownym, że nawet w worku na śmieci się wygląda dobrze- wtedy można, wkażdym innym przypadku ogrodniczki raczej infantylność przywowują niż jakikolwiek dobry efekt.
Skoro podobają Ci się takie spodnie, to nie ma sensu, aby zwracać uwagę na głupie komentarze.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
U nas jedna dziewczyna nosiła. Była tępym, nadętym kujonem. Ogrodniczki dopełniały obraz.
Przynajmniej było śmiesznie.
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
Dzięki za wyrażenie Waszych opinii.Z zadowoleniem stwierdziłam,że w większości jesteście na "tak" co do ogrodniczek,co więcej radzicie,żeby mieć gdzieś krytyczne opinie koleżanek,więc to chyba przesądza sprawę.Kupuję ogrodniczki i koniec,a komu się nie podoba niech nie patrzy ,albo wypcha sianem Pozdro dla wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum