Wysłany: 2008-04-28, 14:21 Spodnie ze skrzydłami xD
Kumpel ma bowiem takie fajne dżinsy ze skrzydłami od tyłka tak po niżej kolan, jego laska też ma takie i tylko bardziej dziewczęce i jak idą to wyglądają jak w aniołki xD...Szukałem takich spodni ale w mojej dziurze ni ma :(
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-04-28, 17:08
lol pierwszy raz słyszę o takich spodniach ale ok ;d
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Pierwszy az o takich słyszę i nigdy takich nie widziałam. Jak chcesz takie, to może doszyj sobie te skrzydła
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
tak spodnie od ruskich czy z targu lub używane lepsze od jakiś ze skrzydełkami xD. Zresztą jak można w takich chodzić. W autobusie czy tranwaju przytną ci się o dzwii albo jakiś idiota czy pogoda ci porwie i już koniec lansu "Aa wiesz stary ja mam skrzydełka do portów doklejone ;]."
Ostatnio zmieniony przez Smerf666 2008-04-28, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Nawet bardzo dobra Bo ja nie mam pojęcia o co chodzi
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-05-05, 16:14
lusia napisał/a:
Doooda.... wszystko tylko nie ona ^^
Taa, bo kto by nie lubił tej pustej tlenionej blondyny z silikonem ?
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Ja też.
Co prawda nie wiem jak śpiewa (jest piosenkarką?).
Ale napawa mnie odrazą.
Ja widziałam śmieszny dodatek do spodni, do spodni z tyłu przypinasz sobie jakby ramkę tyłka.
Ale przy udzie jest dłuższe.
Odnoszę wrażenie, że nie zrozumiecie, chyba że takie coś widzieliście.
_________________ Ufo jest wszędzie
Nawet na Forum Młodzieżowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum