W Polsce kosciol odgrywa w polityce jedną z większych ról co jest Europejskim skandalem. Smieszne wypowiedzi księzy na temat aborcji czy eutanazji jest kolejnym skandalem, więc czas kościoł jakość uciszyć, np. Podniesc im VAT.... Zgadzam się z Frozym ze tam Policja powinna wejsc z pałami i gazem a nawet z bronią... Teraz napisze coś co z pewnością nie jest humanitarne ale największych awanturników należało by postrzelić wtedy wiedzieli w końcu z kim mają doczynienia.
ale co ma aborcja do stanowiska kościoła w sprawie desek z pod pałacu? twego poglądu na temat kościoła nie skomentuje bo nie o tym temat. Jak napisał szostol zapraszamy do Korei tak w państwie totalitarnym żyło by ci się dobrze o ile miał byś te same poglądy co państwo
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
Imię: Dawid
Wysłany: 2010-08-31, 13:36
szostol, bez przesadyzmu..... W Korei Płn mialbym dobrze pod warunkiem jesli byłbym urzednikiem państwowym inaczej kwestia czasu kiedy by mnie uśmiercono.... Ciekawe jak wielu z was wie że na Kubie nigdy nie było żadnych głośnych rewolucji bo tam ludzie są zdyscyplinowani... Pisząc o tym zeby wejsc na tych ludzi z bronią bardziej miałem na myśli zdarzenia z NRD 17Czerwca 1953 kiedy ludzi po prostu likwidowano za zryw do Zjednoczenia Niemiec... Ostrzegano ich ale to nie pomogło i razem po konsultacji NRD z ZSRR w godzinach popołudniowych likwidowano za ten zryw...
_________________ muß ich denn sterben, um zu leben ?
Ciekawe jak wielu z was wie że na Kubie nigdy nie było żadnych głośnych rewolucji bo tam ludzie są zdyscyplinowani
A nie czasem dlatego, że nie ma po co robić burdy o dwie krowy, bo tam nic więcej nie ma? Dopiero potem przyszli tacy, co powiedzieli, że sprawiedliwie będzie, jak się zarżnie właścicieli krowy.
Boziu droga. Ilu faszystów się u nas uchowało
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
Skąd mam gościu wiedziec kiedy żartujesz a kiedy nie? Nie jestem ani faszystą ani socjalistą...
Ale z poprzedniego postu właśnie wynika że jesteś może nie świadomie ale przejawiasz takie skłonności poglądowe, popieranie Korei czy Kuby w ich dążeniach totalitarnych to zwykły socjalizm.
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
Pisząc o tym zeby wejsc na tych ludzi z bronią bardziej miałem na myśli zdarzenia z NRD 17Czerwca 1953 kiedy ludzi po prostu likwidowano za zryw do Zjednoczenia Niemiec... Ostrzegano ich ale to nie pomogło i razem po konsultacji NRD z ZSRR w godzinach popołudniowych likwidowano za ten zryw...
Tak, to jest to. Granatami ich!
Feuerleben napisał/a:
Sugerujesz ze jestem faszystą? Ciekawe.....
Wolisz słowo zaczynające się na literkę i określające osobę niezbyt inteligentną?
Jeszcze stan wojenny wprowadzić by się przydało, to by krzyż można usunąć z powodu godziny policyjnej... Jestem genialny <chaotyczny śmiech osoby niezrównoważonej psychicznie>.
Z takim podejściem to aż trudno o polemikę...
Imię: Dawid
Wysłany: 2010-08-31, 16:44
Chciałem przez to powiedzieć ze gdybym mieszkał na Kubie czy w Korei PŁN z pewnością popierałbym takie poglądy ponieważ ponieważ to byłaby dla mnie najlepsza rzecz..... Kto wie moze stalbym na czele jakiegoś wojska czy czegoś innego ale tylko dlatego że mieszkałbym własnie tam.... A to ze w Polsce dzieje się ta bzdura z krzyzem to trzeba do tych ludzi z agresją, skoro oni niesłuchają państwa polskiego które to właśnie one powinno zdecydować co z krzyżem........
_________________ muß ich denn sterben, um zu leben ?
NIE?! To co? Stadium ostateczne i transformacja w komunistę?
Uesugi napisał/a:
Jak to było w tym kabarecie?
Trzeba zrobić ściepę narodową i kupić bombę atomową
Smoleń i Laskowik? Dobrze myślę?
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
Chciałem przez to powiedzieć ze gdybym mieszkał na Kubie czy w Korei PŁN z pewnością popierałbym takie poglądy ponieważ ponieważ to byłaby dla mnie najlepsza rzecz..... Kto wie moze stalbym na czele jakiegoś wojska czy czegoś innego ale tylko dlatego że mieszkałbym własnie tam....
Ta wolność można zaprzedać za pieniądze tylko co nam w tedy pozostanie?
Feuerleben napisał/a:
A to ze w Polsce dzieje się ta bzdura z krzyzem to trzeba do tych ludzi z agresją, skoro oni niesłuchają państwa polskiego które to właśnie one powinno zdecydować co z krzyżem........
A chamstwo zwalczajmy chamstwem? No i co to da że zabierzemy te deski siłą? Przyjdą będą walczyć oni są gotowi wywołać wojnę domową ja nie rozumiem co to komu przeszkadza niech sobie stoją znudzi im się nie będzie mediów itp to sobie pójdą przecież tu chodzi tylko o spełnienie medialne mieli swoje 5 minut to się kończy i oni też się skończą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum